Bracanın Puyolu vereceğini hiç sanmam üstelik bir takasta
Bracanın Puyolu vereceğini hiç sanmam üstelik bir takasta
Ben de Puyol'dan sonrasını okumadım.
Puyol sözleşme imzalamak istemiyor, bunuda göz önünde bulunduralım.
Barça'nın üst heyeti afiyetle kafayı yemişler.
Barcelona Robinho'yu Henry'nin yerine mi düşünüyor acaba? Bayadır Robinho'nun ismi Barca ile anılıyor.Yedek olarak düşünmüyorlardır herhalde.Bu haberi okurken bende Puyol ismini görünce baya şaşırdım ama Barcelona yıldız isimleri kolayca bırakabiliyor elinden.Puyol sorun çıkarıyorsa hiç gözünün yaşına bakmazlar bence..
So what?
Saike
Puyolu görünce haberi okumaya gerek olmadığını anladım.
Haber doğru mu bilemem ama Barcelona'da yıldızların önemi yok![]()
Aynen Puyol'dan sonrasını okumadım..
Arkadaşlar okduduğunuz yer burası "Barcelona'nın, Manchester City'e Robinho ve Kompany karşılığında Yaya Toure ve Puyol" ama zaten diyor ki haberde "Barcelona, Manchester City'den Robinho ve Vincent Kompany'i istiyor. Katalan devinin bu iki futbolcu için City'e iki yıldızını önereceği iddia ediliyor.". Yani sadece bir tahmin, böyle tahminler olabilir bence.![]()
Milli maçta sakatlanan yıldız oyuncunun, sahalardan en az üç hafta uzak kalacak olması, Real Madrid cephesinde şok etkisi yarattı.
Portekiz'in Macaristan'ı 3-0 yendiği maçta bileğinden sakatlanan Cristiano Ronaldo'nun, bir ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
AS gazetesinin haberine göre; Marsilya maçında da aynı bileğinden sakatlanan Ronaldo, yine aynı bileğinden darbe aldı.
Real Madrid'in Sevilla ile oynadığı maçta görev yapamayan Portekizli yıldızın, Macaristan karşısında da görev yapmaması bekleniyordu. Ancak maçtan bir gün önce yapılan kontrollerde iyi olduğu gözlenen Ronaldo, Macaristan karşısında forma giymişti.
Madrid kulübünden yapılan açıklamada, Ronaldo'nun sakatlığıyla ilgili olarak, "Çekilen MR sonrasında, oyuncunun sağ ayak bileğinde bir sakatlık olduğu belirlenmiştir. Ronaldo en az 3-4 hafta sahalardan uzak kalacaktır" diye belirtildi.
Cristiano Ronaldo, La Liga'da oynanacak iki karşılaşmada ve Şampiyonlar Ligi'nde Milan maçında görev yapamayac
GOAL.COM
Robinho, Real'in eskisi ve orda iyi değildi. Barca da yapabilir mi ya da nasıl yapar orası muamma. Ama bence de Puyol takasta kullanılacak bir futbolcu değil. Bu iş yatar, ya da parayla çözülür gibi geliyor bana.
Madrid'i pek etkileyeceğini zannetmiyorum.
Bu adama Ronaldo demek benim içimden gelmiyor. Bana göre tek Ronaldo var
erenbaba'nın dediği gibi Madrid fazla etkilenmez.
tamam sakatlanan isim Ronaldo olabilir ama biyonik makine değil sonuçta, real cephesi şokta olayını anlamadım, ne yani alırken hiç sakatlanmıyor diye mi yazıyordu sözleşmede
fabregasın gideceği tek klüp vardır, o da vakti gelince barcelonaya gelecektir.
Ermenistan maçında güzel bir ikili oldukları attıkları golden belli![]()
Barcelona'nın Brezilyalı oyuncusu Dani alves, Robinho'nun takım için çok iyi olacağını söyledi.
Brezilyalı Dani Alves, Robinho'nun Barça'ya transferi hakkında İspanyol medyasına konuştu.
Brezilya Milli Takımı'nda arkadaşı olan Robinho'nun çok iyi bir oyuncu olduğunu söyleyen Alves, takıma uyumda da hiç sorun yaşamayacağını söyledi.
Sport gazetesine konuşan Alves, "Robinho çok iyi bir futbolcu ve harika bir insan. Eğer buraya gelmesi mümkün olursa bu çok iyi olur ve bize çok şey katar" dedi.
İspanyol medyası, Barcelona'nın ocak ayında Robinho'yu kiralık olarak kadrosuna katmak istediğini yazıyor. Katalanların Brezilyalı yıldızdan memnun kalması durumunda, Robinho'nun bonservisinin yaz aylarında alınacağı da bir diğer iddia.
Doğru demiş..
xavi, fabregasi bekliyor. dani alves robinhoyu bekliyor, yakinda keske messide delgadoyu beklese![]()
Valencia Başkanı Manuel Llorente, bölgesel hükümet kendilerine 74 milyon Euro kredi vermeye yanaşmazsa, bütçe açığı nedeniyle 3. Lige düşebilecekleri uyarısında bulundu. Llorente, mali krize çare bulmak için, David Villa ve David Silva'yı satmak zorunda kalacağını da söyledi.
NTV Spor
Güncelleme: 14:05 TSİ 15 Ekim. 2009 Perşembe
La Liga'ya bu sezon iyi bir başlangıç yapan Valencia, Barcelona ve Real Madrid'in ardından 3. sırada bulunuyor. Ancak toplam borcu 500 milyon Euro'yu bulan kulüp, bütçe açığı nedeniyle zor durumda...
Başkan Manuel Llorente, As Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, tehlikenin büyüklüğüne dikkat çekti. Geçen sezonu 70 milyon Euro kayıpla kapattıklarını hatırlatan Llorente, bu sezon da, en az 40 milyon Euro zarar öngördüklerini vurguladı.
Llorente'ye göre, bölgesel hükümet acilen yardım eli uzatmazsa, Valencia, gelir-gider dengesizliği nedeniyle 3. Lig’e düşürülecek. Yeni stad inşaatını ekonomik güçlükler nedeniyle durduran Llorente, bölgesel hükümetten 74 milyon Euro kredi talep ediyor. Llorente bu parayla 70 bin kişilik stadın inşaatını tamamlamak ve kulübün gelirlerini arttırmayı planlıyor.
Barcelona ve Real Madrid kadar borcu olmasına karşın, bu kulüplerin gelir düzeyinin çok altında bulunan Valencia, en önemli oyuncularını da satmaya hazırlanıyor. David Villa ve David Silva'nın kulüpten ayrılacağının sinyallerini veren başkan Llorente, "Tabi ki hiçbir futbolcumuzu satmayacağız diyebilmek güzel. Ancak önümüzde çok zorlu bir yol var ve bu yolu aşabilmek için gerçekçi olmalıyız" diye konuştu.
Valencia köklü bi klüp.. Herzaman Real ve Barçanın gölgesinde kaldı tabi kalmamak da mümkün değil (:
Bence devre arasında david villa,silva yı satıp borçtan kurtulmaları gerekir
Noi Mestalla yüzünden batma noktasına geldiler.İnanılmaz.
O kadar şaşalı stadyum niye yaptırıyorsunuz o zaman?
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Villa'yı en az 70'e satarlar Silvada ellerinde kalır.
Hakkındaki transfer dedikodularının önüne geçebilmek için, Valencia, Juan Mata'ya yeni bir sözleşme önermeyi düşünüyor.
Barcelona ve Real Madrid'in yıldız oyuncuyla yoğun bir şekilde ilgilenmesi üzerine, Valencia, Juan Mata'nın sözleşmesini yenilemeye karar verdi.
Mata'nın menajerliğini de yapan babası Juan Manuel, Punto Radio'ya yaptığı açıklamalarda, "Görüşmeler hızla ilerliyor ve yakında bir teklif geleceğini söyleyebilirim. İki taraf için de şartlar uygun olduğu takdirde, sözleşmeyi imzalayacağız" şeklinde konuştu.
Mata ise, kendisine (Real Madrid gibi yapmayarak) güvenen Valencia'ya borçlu olduğunu söyleyerek, "La Liga'da bana şans verdiği için Valencia'ya müteşekkirim. Belli bir anlaşmayı hedeflemiyorum. Kulübün bana değer verdiğini bilmem güzel" ifadelerini kullandı.
Abel Resino ile yollarının ayırması beklenen İspanyol ekibi Atletico Madrid'de, takımın başına kimin geçeceği merakla bekleniyor. Başkent ekibinin listesinin başında ise Fatih Terim, Luis Aragones ve Juande Ramos var.
La Liga'da kötü günler geçiren Atletico Madrid'de, Abel Resino'nun yerine geçecek isim için birçok teknik adamın ismi geçiyor.
Başkentin köklü ekibinin bugün içerisinde Abel Resino ile yollarını ayırması beklenirken, İspnayol teknik adamın koltuğu için en büyük adayın başka bir Atletico efsanesi olan Luis Aragones olacağı söyleniyor.
Ayrıca Michael Laudrup, Fatih Terim, Bernd Schuster, Juande Ramos ve Quique Sanchez Flores gibi isimlerin de Madrid ekibinin gündeminde olduğu gelen haberler arasında.
Londra'da oynanan ve Chelsea'nin 4-0 üstünlüğü ile sona eren Şampiyonlar Ligi maçının ardından konuşan kulüp başkanı Enrique Cerezo, "24 Ekim'de lig maçı var ve hemen ardından Kral Kupası maçına çıkacağız. Bu bizi düşündürüyor" açıklamasını yaptı.
Cerezo, çözümün ne olduğunu bilmediğini, ancak bir şeyler yapmaları gerektiğini de sözlerine ekledi.
AS'nin verdiği haberde, Cerezo'nun ilk olarak Aragones ile çalışmak isteyebileceğini; ancak Laudrup, Ramos ve Terim gibi isimlerin de İspanyol başkanın listesinin üst sıralarında olduğu belirtildi.
Abel Resino yönetimindeki ekip, bu sezon oynadığı 10 resmi maçta sadece 1 galibiyet alabildi.
goal.com
İspanyol basını Atletico Madrid'in yeni hocasının Quique Sanchez Flores olduğunu iddia etti.
Bu sabah teknik direktör Abel Resino ile yolları ayıran Atletico Madrid'in Quique Sanchez Florez ile anlaşmak üzere olduğu söyleniyor.
Marca gazetesinin haberine göre Michael Laudrup'un teklifi reddetmesinin ardından Flores ile görüşen yönetimin Valencialı eski teknik adamla anlaşmak üzere olduğu iddia edildi.
Hatta Flores'in bugün öğleden sonra Madrid'e gelerek başkent ekibi ile sözleşme imzalayacağı belirtildi.
İmzalar atıldı ...