Arkadaşlar sizce bu seride Baros nasıl bence FM 2009'a göre kat kat iyi gollerin çoğu Baros'tan geliyo bende 13 bitiriclik var ama tam bir gol makinası olmuş diyebilirim![]()
Arkadaşlar sizce bu seride Baros nasıl bence FM 2009'a göre kat kat iyi gollerin çoğu Baros'tan geliyo bende 13 bitiriclik var ama tam bir gol makinası olmuş diyebilirim![]()
Baros bende çok kötü oynadı hazırlık maçlarında bende 4.3'den Panathinakos'a sattım.
arkadaşlar, internet üzerinden steam e bağlanmadan demo yu oynayamıyorum. acaba orjinal oyunda böyle mi olacak? yoksa orjinal oyunu alamam, internet bağlantısını sahip değilim.
bu konuda bilgisi olan varsa lütfen pylaşırmısnız?
demo da bulunan İstanbulspor A takımını koyarsanız sevinirim.
bende de gökhan ünal öyle bitiricilik 13 ama adam affetmiyor uzun şutu 9 uzaktan felaket goller atıyobu demoda kaleciler uzaktan çok gol yiyo.
vanilyalı yı yapabildim dediğiniz gibi ama cilekli adobe de artık
Arkadaşlar oyuncunun pa'sını nasıl öğrnebiliriz? fm 2009 genie scut u denedim açmadı kayıtlı oyunu?
O ne öyle bende o oğlanı hiç oynatmadım![]()
Valla CM'yi elestirenler FM'de nasil mutlu anlamiyorumHadi eyvallah FM 2009 bence cok guzeldi ama FM 2010 olmamis be abi.
BGS denen firma 2 sene yapim suresince ugrasti ve mukemmel bir oyun surdu (Ekim yamasini mutlaka indirin). Adam olmaz denilen CM su an tavan yapti.
Yillardir bize CM'yi sevdiren SIGAMES bence FM 2010'da cuvalladi.
Haaaaa bu oyun Demo diyeceksiniz ama her sene Demo'yu deneyip Full oyundada ayni seyi gormuyormuyuz?
Eger farkli olacak diyorsaniz yine kiyarim parama alirim orjinalini.Ama bu oyuna gidipte(bu haliyle) 80-90TL bayilamam.
Ne bilim 1-2 kilo cekirdek alirim 2,5luk kola alirim, patates cipsi alirim FB-GS macini evde rahat rahat izlerim o paraya![]()
Arkadaşım Bilgisayarım/yukardan Araçlar/Görünüm/Bilinen dosya türleri için uzantıları gizle'nin işaretini kaldır. Sonra da cilek demonun exe'sinin isminin sonuna .exe yaz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Araçlar/Klasör Seçenekleri/Görünüm/Bilinen dosya türleri için uzantıları gizle[/B]'nin işaretini kaldır.
Böyle olacaktı
Last edited by ForsakeN : 17.Ekim.2009 at 17:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
gelene geçene 4-5 atıyorum . sıktı ama...
uzaktan leblebi gibi gol atılıyor. pres sorunu HALA düzelmemiş, resmen tiyatro seyredermiş gibi savunma yapıyorlar...
oooof ...
![]()
![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Vistada ARalar bölümü yok bilgisayarımda
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Vista kullanıyorum bilgisayarımda araçlar bölümü yok
Last edited by Night_Mare17 : 17.Ekim.2009 at 17:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Sayın perpetua ;
Oyundaki sorunların sürekli çıkacak olan ilk yama ile düzeltileceğini söylüyorsunuz. Peki ilk yama ne zaman çıkacak? Oyunun çıktığı gün mü? Yani geçen seneki gibi, yoksa 1 ay sonra falan mı çıkacak. Ya da full sürümde bu hatalar olmayacak mı?
Saygılar.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca sayın Fenerbahçe araştırmacıları.
Gökhan Gönül'ün hala aynı kalması üzdü beni.
Last edited by Lightning : 17.Ekim.2009 at 17:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
taktikte convert to classic yaptığımızda bi daha geri getiremiyomuyuz?
ben hala maç yapamadımtatile git git bi yere kadar, kendim maç yapmak istiyorum ama oyun izin vermiyor, fm.exe hatası alıp kapanıyor
![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Last edited by tombul taho : 17.Ekim.2009 at 18:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Yahu bende diyorum ne kadar güzel taktik yaparmışım ne menajerlik yeneteklerim varmış diye, ama forumda herkes süper gidiyorBende umutlanmıştım
![]()
Başarısız taktik deneyişlerimden sonra 2-3 taktik yaptım.Bende Elano şov yapıyor asist olsun gol olsun.İşte bir ss size;
![]()