büyük ihtimalle taktiktendir. Benimde sorunum forvetlerle
Mardinspor'u zor şartlar altında süper lige çıkardım, kadroya kattığım çoğu oyuncudan alabileceğim maksimum verimi aldım...yalnızca 3 oyuncu hariç...

Bonazzoli => sakat olmadığı dönemlerde oynatmaya çalıştım, bir türlü form tutamadı, koca bir sezonu 1 golle bitirdi o da kornerden...Neyse ki bedava almıştım 500bin'e sattım...
Emrah Kol => aslında çocuğun pek bir suçu yok ama önündeki yetenekli forvetleri geride bırakabilecek performans sergileyemedi bir türlü...4-5 maç ilk 11'de, yaklaşık 10 maçta sonradan oyuna dahil oldu ama ne bir gol, ne bir asist yapabildi. Sezon sonu para kazandırarak gitmesi tek artısıydı
İlhan Parlak => fb'den bedava aldığım bu oyuncu, bank asya'da şov yaparken, süper ligte hiçbir varlık gösteremedi. hızlı desem hızlı değil, hava toplarına hakim, güçlü dedsem öyle de değil...e hiçbirini düzgün yapamayınca da süper ligte tutunması mümkün olmadı haliyle

bu ''süper'' üçlü yüzünden neredeyse ligin ikinci yarısında doğru düzgün maç kazanamadım, düşme tehlikesi yaşadım...siz siz olun oyuncu alırken taktiğinizi de göz önünde bulundurun. Yoksa boşa harcadığınız paralara, kaybedilen puanlara çok içiniz yanar