Yok vaniLyaLıda takıLıyor.Türkiye Ligi şart değiL zaten..
oyunda hazırlık maçlarında rakip takımlar sıkmıyolar ligte gerçekten zorluyor rakipler.ben manisasporu elanonun 30 metreden attığı golle yendim.
ArkadaşLar for PCyi indirdiğimde takıLıyordu.Birde for MACı indiriyim dedim.O nedir?
For PC, PC için anlamına geliyor. Söylememe gerek yok heraldeMac da başka bir oyun konsolu olabilir. Ama bence For PC'yi deneyin. Kotaya girmesin sonra
Dün bu saatlerde ben 0,5 KB/s ile indiriyordum dosyayı. Gece 2'de 120 KB/s'den aşağıya inmedi. Bir de öyle denemenizde fayda var
Bu kadar zahmet çektikten sonra eğer "Arayüze alışabilirim" diyebilyorsanız bence tam sürümü bekleyin. Kaldı ki şimdi yaptıklarınız zaten yarım sezonluk bir serüven dahilinde etkili olacak. Tam versiyonu beklemelisiniz şahsi fikrimce...
Home premium hem olmasa orjinal olmayan yazılımlarda yukleyebiliyorum
Benim tüm fm'lerde belirli bir taktiğim vardır. 2010'un taktik yaratıcısıyla da onu yaptım. Gerçekten deli oldu sevdim ama fenerbahçem taktiğime uygun değil malesef mc'lerimin sayısı az geldi. Denizi bile transfer listesinden çıkardım yedek olsun diye Bi de çift forvet oynuyorum fbde toplam forvet 3Ya oyuncu alacağım ya altyapı...
Taktiğim 4(dr-dl-dc-dc)-1(dmc)-2(mc-mc)-1(amc)-2(for-for)
Sizin vesilenizle tüm arkadaşlara bir öneride bulunmak istiyorum arkadaşlar:
Eğer gerçekten güçlü bir orta saha istiyorsanız Elano kadronuzda olsun.
Sizin kadronuzda;
----------Baroni-----------
Emre----------------Elano
--|----------------------|--
--v----------------------V--
----------Alex--------------
sizin taktiğinizde çok işe yarıyabilir. Keza golcülüğü bu kadar iyi olan Alex'i de forvete kaçırabilirseniz çok gol bulabilirsiniz
Baroni'yi yanlış yazmış olabirim, özür dielrim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Galatasaraylı iseniz zaten Galatasaray'da AMC denen bir mevkii yok.
Tobi - Arda - Sarp
üçlüsünden Tobi ile Sarp'a defansa ok çıkarıp Arda'ya da ileri ok çıkarırsanız ( Keita'yı AMR Elano'yu AML yaptıysanız tam ortalarına ok çıkarın) Arda o görevi fazlasıyla üstleniyor zaten. Hatta sonradan kim nereye kaç pas atmış pakın Arda tüm orta sahayı tek başına yönetiyor.
AML ve AMR kanat olmayacak yalnız, ceza sahasının köşelerine yerleştirince AMC oluyorlar ama AMR ve AML mevkiisini alıyorlar. Bu iki oyuncuya da "Striker" özelliklerini verin. Elano'da şut nadiren olacak, onu en sağa getirin ve takımı izleyin![]()
Last edited by Lionboy : 18.Ekim.2009 at 01:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
yeni taktik olayını kullanıyorum onda ok olayı yokbirde ben 4-2-3-1 oynuyorum elano AMC olarak advanced playmaker,trequartista falan naptıysam olmadı ikinci yarı cıkarıyorum olmuyor aramız acılacak bu gidisle
en sonunda mcye koydum orda biraz daha iyi gibi.
O tür pratiklikleri koymalarının zamanı gelmişti zaten. Mesela oyuncu ararken, kontrat durumuna ve bedeline baktığımız transfer ekranına mevkisini ekleyebiliyoruz ya da istediğimiz özelliği. Bu tür küçük ama kullanımı kolaylaştıran hamlelerin olması güzel.
Ayrıca okların olmasını görmez size ayrı bir haz vermiyorsa, oyuncuya sağ tıkladığınızda oyuncuya ofans görevi verdiğinizde ya da defans görevi verdiğinizdee aynı işlemi yapıyor.
"YÜCE ATATÜRK"
ÖnemLi değiL onu indirdiğimde de takıLdı 99da
VaLLa sinirimden güLüyorum ya...
Demo ile yarım sezon oynadım.Bir başka deyişle demoyu bitirdim.Takımım Galatasaray'dı.Sizlerle bu 6 aylık kariyerden ssler paylaşmak istiyorum.
Kullandığım Taktik
16 Hafta Sonunda Oluşan Puan Durumu
Süper Lig Oyuncu Verileri
Uefa Avrupa Ligi J Grubu Puan Durumu
Oynadığım Bazı Önemli Maçlar
Genel Veriler
*NOT:Eklememi istediğiniz bir ss varsa,16 hafta sonundaki ssleri ekleyebilirim.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Elano , marc janko , suarez , servet , mustafa , nihat , granero bunları çok merak ediyorum![]()
Football is simple,but Football Manager is not