Ben çok duran top biliyorum sabrinin ceza sahasına kesmek yerine direk auta yolladığı. Hız, hızlanma, çeviklik özelliklerinde niye dünya çapındaki elemanlarla karşılaştırıyorsun ki Burak? Fiziksel özellikler bunlar. İkinci ligdeki bir topçu bile Martins'ten, C.ronaldo'dan hızlı olabilir yani.

Çevikliğe gelince de bunu Pes'teki çeviklik olayıyla bir değil sanırım. Meslea pes'te bir oyuncunun çevikliği ne kadar yüksek ise topla birlikteyken manevra yapabilmek o kadar kolay oluyordu. Ömer abi daha iyi bilir ama bence bu olay Fm'de daha geniş bir çerçevede yorumlanıyor. Müdahalelerdeki çabukluğu vs. gibi.

Hakkaten de rakibi topa ayağını sokmadan müdahele yapabiliyor sabri. Ve böyle yaparak takımı kontraya kaldırdığı ataklar oluyor maçta 1-2 defa. Ama işte hep verdiği hatalı kararlar yüzünden atağın sonu gelmiyor. Sadece bir keresinde 2-3 sene önce bir maçta defansta rakibinden çevikliğiyle kaptığı topu 70 metre sürmüştü ve kalecinin üzerinden aşırtma yaparak kendini de aşmıştı. Tek olumlu bunu hatırlıyorum.