1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Tomas Sivok

Hybrid View

Nesil
    2006

ilk oncelikle cek arastirmacilarin engellemeleri cok sacma geliyor bana, sonucta sivok genc sayilabilecek bir yasta ve kendini gelistirebilir. ayrica zaten udinesede oynayamayisi sakatligi yuzundendi. tamam pozisyon konusunda hakli olabilirler yillarca naturel dmc olup simdi dc olmasi yadirganabilir ama bir futbolcunun teknigine veya yetenegine birseyler katmasi zor ama positioning,off the ball gibi ozellikler yillar gectikce ve calistikca daha iyi duzeylere gelebilir.

Soylemek istedigim tackling 14 az,positioning 14 cok az.sivok gercekten nerde durmasi gerektigini bilen bir oyuncu.Neyse biraz daha dikkatli izledikten sonra cok net gorulebilecek bir ozellik, zaten sivok boyle oynamaya devam ederse Cek milli takimininda ilk 11 oyuncusu olur.

Quote Originally Posted by ridvanv View Post
    ilk oncelikle cek arastirmacilarin engellemeleri cok sacma geliyor bana, sonucta sivok genc sayilabilecek bir yasta ve kendini gelistirebilir. ayrica zaten udinesede oynayamayisi sakatligi yuzundendi. tamam pozisyon konusunda hakli olabilirler yillarca naturel dmc olup simdi dc olmasi yadirganabilir ama bir futbolcunun teknigine veya yetenegine birseyler katmasi zor ama positioning,off the ball gibi ozellikler yillar gectikce ve calistikca daha iyi duzeylere gelebilir.

Soylemek istedigim tackling 14 az,positioning 14 cok az.sivok gercekten nerde durmasi gerektigini bilen bir oyuncu.Neyse biraz daha dikkatli izledikten sonra cok net gorulebilecek bir ozellik, zaten sivok boyle oynamaya devam ederse Cek milli takimininda ilk 11 oyuncusu olur.
    Hatta şu an banko oyuncusu, son 3 maçtır ilk 11'de ve Hübschman'la ikiliyi oluşturdular, böyle de devam edecekler gibi.

Tackling 14 kesinlikle ideal ama positioning 13 bence de çok az, Sivok'un iyi bir stoper olmasını sağlayan en önemli özellik müthiş önsezileri ve positioingidir.

Jumping ise 15 olmadı 14 olabilir bence yine de. bir Servet bir Gökhan kadar "kule" olarak nitelendirebileceğimiz biri olmasa da çoğu uzun forvete karşı havadan gelen toplarda Sivok'un da yükseldiğini görünce rahatlıyoruz, uzun ince ve dengeli yapısının yanısıra sıçraması da gayet iyi. 14'te bir sakınca görmüyorum. Heading'i de 15 yapılabilir, duran toplarda kafasını çok iyi kullanıyor, kalecinin ayaklarının dibine yolladığı toplar var ki çok az oyuncu yapabiliyor bunu Türkiye'de. Ama 14 de iyidir, soğukkanlılığının da hem hücumda hem savunmada buna etkisi vardır sonuçta.

Bunun dışında passiing 13'e, acc. ve agility de kesin olarak 11'e çekilmeli diye düşünüyorum.

Mesaj Yetkileri