Quote Originally Posted by thehell61 View Post
İbrahim akın 2008-2009da 6 gol atmış.

14 bitiricilik 15 ilk dokunuş 14 soğukkanlılık.

Cangele 6 gol atmıs ama 12 bitiricilik 16 ilk dokunuş 13 soğukkanlılık.

Engin memişler 12 f. 12.ilk dokunuş 13 soğukkanlılık.

5 gol atan Veysel 13 12 13

Birde Umut Bulut 14 gol sadece ligde kupada da attı diye hatırlıorum.12 bitiricilik 10 ilk dokunuş 8 soğukkanlılık 12 de kafa bu adam 14 gol atıyor hemde her sezon aynı bundan oncekı sezonlarındada aynen 14-15 gol atmış Trabzon forması altında ama özellikleri çok düşük he fizik özellikleri iyi ama bu kadar kötü teknik varsa o kadarda atamaz atar 5 gol o kadar ama atıyokı var bişeyler evet soğukkanlı değil ama bitiriciliği de bu kadar ilk dokunuşuda bu kadar kötü olamaz ya.

Gökhan Kayseriden bize geldiğinde 11 gol atıyor ve 2009 da 16 bititicilik var şimdi bu 15 e inmiş soğukkanlılık 10a inmiş hemde 14 ten 10 iner mi ya bu nasıl iş anlamadım.

Ama değişin artması lazım demicem yada artırında demiyecem çünkü size geçen yıl Yataranın orta açma 15 değil en az 17 olsun diye 50 kişi söyledi ama siz kendi dediğinizde ısrarcıydınız ve değişen bişe olmamıştı burda bunuda tartışmanın bir manası yok çünkü sabahtan akşamada konuşsak sen diceksin hayır ben böyle düşünüyorum istatistikler bunu söylüyor falan filan bu istatistik diğer az gol atan ama iyi profile sahip olanlarda farklı şeyler söylüyor sürekli sanırım.Neyse daha uzatmanın anlamı yok örenek ver dediğin için verdim.

Ayrıca 11 golu olan Guiza adlı şahsın da 18 bitiricilik 10 soğukkanlılık ve 12 de ilk dokunuşa sahip ama doru o ispanya gol kralı.Bir sezonda 1 golde atsa ya işte soğukkanlı değil ondan atamıor ama bitiricilik var Bu umut nasıl gol atıyor anlamadım ben yanlış izliyorum sanırım maçları.
Böyle diyorsun ama Umut Bulut'un Work Rate'ini, Determination'ını göz ardı ediyorsun. Keza saydığın diğer anadolu klüpleri oyuncuları için de öyle. İbrahim Akın, Cangele, Engin vs. gibi oyuncuların Work Rate'ine, Determination'larına bakarsan eğer o özelliklerde olmalarına karşın Umut Bulut kadar performans veremeyeceklerini görürsün. Bence özelliklerle ilgili bir sorun yok bu yüzden de.