1 ile 30 arası toplam 237 sonuç

Konu: Türkçe FM 2006 v1.0 Çıktı!

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

sorun yaşayan arkadaşlar ilk mesajdan sonrasını adım adım uygularlarsa sorun olmayacaktır. aynı tip problemleri yaşayan arkadaşlarımız araştırmacı olursak cevabınızı kolayca alırsınız. bizler aynı sorunları yaşayanlara yazmaktan dolayı oldukça sıkıldık, bizede bu konuda hak vermelisiniz.

Türkçe yama içinde en müsait zamanımda çalışmalara başlayacağım. Şu sıralar işlerim yüzünden dört köşeden sıkışmış durumdayım.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Öncelikle emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Yalnız büyük bi problem var. Türkçe Fm 2006 yı açınca Kaspersky adlı virüs programı uyarı veriyor. Diğer şeyleri tehdit ediyor ve zarar verebilir diye. Neden acaba? Bunun internetle bağlantılı olmasının bi alakası var mı acaba? Ayarlarda sadece son iki seçenek işaretli. Acil yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by yasin87
    Öncelikle emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Yalnız büyük bi problem var. Türkçe Fm 2006 yı açınca Kaspersky adlı virüs programı uyarı veriyor. Diğer şeyleri tehdit ediyor ve zarar verebilir diye. Neden acaba? Bunun internetle bağlantılı olmasının bi alakası var mı acaba? Ayarlarda sadece son iki seçenek işaretli. Acil yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.
    program internet bağlantınızı kontrol ederek yeni bir güncelleme varmı veya haberleri siteden okur. Bu yüzden interneti kullanarak turksportal.net e erişiyor. Kesinlikle sisteminize zarar verecek bir durum söz konusu değildir.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Mesaj Yetkileri