1 ile 30 arası toplam 97 sonuç

Konu: Servet Çetin

Hybrid View

Nesil
    2003

hissiz: Boyle yorumlar yazilinca dikkate almamak mumkun degil. Dusuncelerinizi anlatarak belirtmeniz, bunu gozlemlerinize dayandirarak yazmanizdan daha dogru bir yaklasim olamaz. Yazdiklariniza katilsak da, katilmasak da kesinlikle hepsi okunmaya ve dikkate alinmaya deger.

Servet ozeline gelince.

Anticipation, kesinlikle ikna oldum.

Balance, bence dengesiz goruntusu ozellikle cevikligin zayif olmasindan kaynaklaniyor. Ancak uzerinde kesinlikle daha dusunulmeli.

Jumping ozelligi oyuncunun boyu + ziplama becerisi. Yani bu ozellik oyuncunun boyunu da icerdigi icin cok az hava topu birakan Servet icin 19 saniyorum ideal bir deger.

Cok yonluluk olarak degerlendirdiginiz Controversy ise (profildeki diger tek 14 degerindeki ozellik tackling, saniyorum burada bir karisiklik oldu) oyuncunun takim arkadaslarini ve teknik direktorlerini elestirme/sorun yaratma ihtimali. Servet her ne kadar cok profesyonel olsa da gecmisteki forvet oyunculari savunmaya yardim etmiyor serzenisleri bu degeri destekleyebilir.

Temperament, sinirlere hakim olabilmeyi gosteriyor. Ne kadar yuksekse, oyuncu sinirlerine o kadar hakim olabiliyor. Ne kadar dusukse, oyuncu o kadar kolay parlayabiliyor ve rakip oyunculara/hakemlere/teknik direktorlere ters tepkiler verebiliyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Öncelikle yazdıklarınız için teşekkür ederim perpetua.

Ben Controversy'i Versatility ile karışdım şimdi aklıma geldi, kusura bakmayın
    Temperament'i de şimdi tam olarak anladım, teşekkürler.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Mesaj Yetkileri