Nerden biliyim akatsuki neBu arada forum saati 20 dk gerideydi şimdi 50 dk ileride nerdeyse
![]()
İleri geri, yakında doğruyu bulur.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bende diyordum ne ara 2 oldu yahu.Gerçi şu anda 2'ye çok fazla bir şey kalmadı ya..![]()
So what?
Saike
Boşver kızların sözünü dinle, bırak kılıbık desinler Aygün.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Hayali mayali de olsa adamın kız arkadaşı var..Keşke benimde olsada banada izin vermese buluşmaya gitmememe..
![]()
So what?
Saike
3 kişi niye takılacaksın yahu, kız arkadaşın yanındayken 3. kişiye ne gerek var.Olur Şemsi olur, olduğunda da yeter yahu karışma artık diye isyan edersin.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Öyle bir söyledinki Serkan abi bi an sanki o anı yaşamış gibi oldum..![]()
So what?
Saike
Yok ya kızların kalbini kırmak hoş değil, o kadar da isyan etmezsin.Ama söz konusu kızlar olunca sigortaların beklenmedik anda atma ihtimali de yüksek.
Neyse başka konu yok mu yahu konuşacak?![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Konu değiştiriyorum hemen.Şu son yaptığımız organizasyondaki videoları seyrettin mi Serkan abi?
So what?
Saike
Doğru kişiyi kim beklemiyor ki.Doğrusu olsa en doğrusunu ister insanoğlu.
Daha 1-2 senen var hem senin, sonra beklemeye başla.
İzlemedim henüz Şemsi, bakacağım diyorum hep unutuyorum.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
İyi geceler beyler naber ?
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Beklediğimiz en doğru kişi, doğru mu değil mi diye de bakmadan olmaz, deneme-bekleme diyelim biz ona.
Çince önemli, ileride ortak projelere girebiliriz Şemsi.
İyidir Alican, senden naber?
"YÜCE ATATÜRK"
Şu bana benzettiğin arkadaşa hala benzetiyormusun diye soracaktım.
Hele bir öğreneyimde abi..Çince önemli, ileride ortak projelere girebiliriz Şemsi.![]()
Emre abininde projeleri var.Teklifleri değerlendireceğim.Artık en iyi şartlar nerede olursa..
80 milyon? Doğru insan olsunda bay bayan fark etmez mi diyorsun Serhat?![]()
So what?
Saike
Benzetiyorum Şemsi, Bornova'ya gideyim, fotoğrafını çekip atarım sana.(Bir de hiç benzer çıkmıyormuş
)
Neyse ben yatar, kalanlara iyi geceler...
"YÜCE ATATÜRK"
Gözlerde o kadar sorun yoktur herhalde..Neyse sana iyi geceler abi.Bu arada Alican sanada selamlar..
![]()
So what?
Saike
Benim gözlerin görmesinde kusur yok, bu gece otobüs beklerken bir daha test ettim ama renkleri seçememe konusunda sıkıntım var sadece. Sen zenci değilsen, başka sorun yoktur.
Bu sefer kaçtım.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Manevranında böylesi..Bu tür şeyler hiç belli olmaz ama aradığım kişinin Çin'de olduğunu sanmıyorum.
![]()
So what?
Saike
Öğreticem çekirge hepsini öğreticem sanaYavaş yavaş olacak
Başlarda bu ne saçmalıyor diyeceksin ama sonra alışacaksın hatta yaşam biçimin olacak
Sabahın 4'ünde arayıp bi ders daha yapalım diyeceksin ve bende sana ders 53 sabahın 4'ünde hocanı arama diyerek telefonu yüzüne kapayacağım.
![]()
Ankarada okullar 1 hafta tatil yupi![]()
biz de gribal enfeksiyon halde hala okula gidiyoruz. aaahhh şu üniversiteler...