Pembe rengi unutmayalım unutturmayalım,kaynatılmaya çalışılıyor arada biraz galiba abisi![]()
![]()
![]()
Pembe rengi unutmayalım unutturmayalım,kaynatılmaya çalışılıyor arada biraz galiba abisi![]()
![]()
![]()
Serhat güzel yazmışsın..Pembe nik olayı yalan oldu valla..
![]()
Last edited by GeNç KaRTaL : 24.Ekim.2009 at 14:21
So what?
Saike
Mustafa Budak verdiği sözleri unuttu ama biz bize verilen sözleri unutmayacağız.Penbe nickler gelene kadar savaşacağız.![]()
Biz sonradan o renkleri Aygün'e vereceğiz demedik mi? Orada da herkes kabul etti. Ama benim için hava hoş, forumda farkımız olur...![]()
Hayır orada Aygün de pembe olsun dendi.Sadece Aygün değil..Mustafa abi bu konuya bakmadıkça veya birisi ona hatırlatmadıkça bir gelişme olmayacak anlaşılan.
So what?
Saike
Batu abi pembe olacaksa benim için sorun yok![]()
penbe olacaklarn nickleri birisi özel mesaj yollar mı lütfen
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Benim nickide penbe yapar mısınız?![]()
Aygüncümün rengi şeker pembesi olsun, ben patlıcan moru isterim ,yok hayalet beyazı,ya da çift sarılı yumurta,ya da çok pişmiş tavuk,ya da ortaya karışık![]()
![]()
![]()
Şeker pembesi nasıl oluyo abi![]()
Yapılınca öğrenirsin abisi fazla merak iyi değildir![]()
![]()
![]()
Gönderen oldumu bilmiyorum, fakat yazıyı gördüğüm anda gönderdim![]()
Batu abi pembe olacaktı mavi olmuş hata var![]()
olm biriniz haber verseydi ya gelirdim ne nankörsünüz ya![]()
Nickim pembe olursa SI Games'e çamur atarım Türkçe'yi çıkartmazlar bak..![]()
liste elime ulaştı halledeceğim en boş anımda : )
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Yaman makara olacak desenize..![]()
So what?
Saike
Birisi yazabilir mi Pembişlerin listeyi (: