Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
Yazmamaya söz vermiştim kendime fakat bu sözü Rıdvan abiye söylemen çok abes olmuş. Bence forumdaki en objektif üye Rıdvan abidir.Lütfen biraz mesajlarına bak Rıdvan abinin. Bazı üyeler tuttuğu takımın her oyuncusunun değerleri çok düşük , yükselmesi gerek derken , Rıdvan abi birçok Beşiktaşlı futbolcunun konusunda düşmesi gereken değerleride belirtmiştir. Bu lafı bana söylesen anlarım, belki biraz duygusal yazıyorum derim ama rıdvan abiye söylemene hiç bir anlam veremiyorum.

pardon küfür mü ettim birine(ridvanv[bjk lı arkadaş !])? özür dilerim..

çok objektif arkadışımızın mesajı için de;

Quote Originally Posted by ridvanv View Post
Herkes pozisyon icin fauldu demis ama o pozisyonun faul olmadigini en fanatik galatasarayli arkadaslarim bile maci izlerken kabul etmisti .

Neyse o pozisyonun ustunde durmaya gerek yok ben sadece bir ornek vermistim ama nedense bunu hep Galatasarayli arkadaslarda goruyorum,kendilerinin fanatiklik veya objektif dusunce konusunda kompleksleri var saniyorum cunku Besiktas'li Besiktas'li oyuncuyu savunamaz savunursa fanatik olur,Fenerli Fenerli oyuncuyu savunamaz savunursa fanatik olur Ama Galatasarayli Galatasarayli oyuncuyu savundugunda hakli olur gibi bir dusunceye sahipler.

Objektiflik naralari atmayin demek komik olmus ustune diyenler daha da komik. Hic bir zaman dile getirmedim ama bitek ben objektifim havasinda yazan ve digerlerini subjektiflikle suclayan arkadaslar bi kendi yazilarina baksinlar kac tane yorumlari gercekci.

Onlara kalsa arastirmacilik, tuttuklari takimlar oyunda ilk seneden uefa sampiyonluguna yada Sampiyonlar ligi ceyrek finaline kafadan oynarlar. Ama soz konusu Besiktas olunca orda dur , gercekci ol Besiktas boyle olurmu diyor. Bu oyun zevk icin oynaniyor,istiyorsaniz sizin takiminiz da dolsun tassin 160 ca li adamlar, varsin bizimkiler 130 140 larda kalsin. En azindan gercekci oynariz.

Takimlar arasinda buyuk fark var ise reel hayatta ortaya cikacaktir zaten gecen sene ciktigi gibi
valla şuanda derbi havasındayım, böyle bir mesaja cevap yazmak hiç içimden gelmiyor ama, ben yeri geldiğinde en uç noktalarda bile kendi tuttuğum takımla ilgili eleştiriler , itirazlar(araştırma konusunda) yapıyorum. bunu size gösterecek değilim. göstersem de siz inanmazsınız. o yüzden birbirine subjektif, fanatik yaftaları atmanın anlamı yok. bunlar kolay zaten. beğenmediğine "fanatik" de "subjektif" de.

ben sizin mesajlarınızı da biliyorum. "Ahmet Goktas" emin olsun; kimin objektif olup olmadığını bildiğimden. size subjektif demiyorum sadece sizi de yeterince tanıdığımı düşündüğümü söylüyorum.

"nasıl bakarsan öyle görürsün " diye bir klişe vardır. bu çok doğru bir söz. sen galatasaraylı arkadaşlardan falan bahsetmişsin de maşallah galatasaray araştırma konusunda da galatasaraylılardan çok beşiktaşlı fenerbahçeli arkadaşlar var. ben de böyle düşünüyorum, "görüyorum" o zaman. şimdi ne olacak?

servet in pozisyonuna da artık girmeyeceğim çünkü ben hayatımda bu tür pozisyon tartışmalarından sonuç çıktığına hiç ama hiç rastlamadım. sadece şu dediğimi hatırlatayım;

orada servet inanılmaz bir ivmeyle topa geldi ve holosko o hızına rağmen yavaşladı şaşkın şaşkın, sonra servet in gelmesini bekledi ve omuz attı faul yaptı. orada servet de aynı amaçla gelseydi o kadar hızla emin ol spikerin yanına gönderirdi holosko yu

hadi herkes maça...

iyi akşamlar...