Quote Originally Posted by TaşkınMahmut View Post
Valla CM'yi elestirenler FM'de nasil mutlu anlamiyorum Hadi eyvallah FM 2009 bence cok guzeldi ama FM 2010 olmamis be abi.

BGS denen firma 2 sene yapim suresince ugrasti ve mukemmel bir oyun surdu (Ekim yamasini mutlaka indirin). Adam olmaz denilen CM su an tavan yapti.

Yillardir bize CM'yi sevdiren SIGAMES bence FM 2010'da cuvalladi.

Haaaaa bu oyun Demo diyeceksiniz ama her sene Demo'yu deneyip Full oyundada ayni seyi gormuyormuyuz?

Eger farkli olacak diyorsaniz yine kiyarim parama alirim orjinalini.Ama bu oyuna gidipte(bu haliyle) 80-90TL bayilamam.

Ne bilim 1-2 kilo cekirdek alirim 2,5luk kola alirim, patates cipsi alirim FB-GS macini evde rahat rahat izlerim o paraya
dostum tamamen haklısın cm şu anda daha cazip bir çok yenilik var en önemlisi türkçe olması grafikleri arayüz 3d si tamamiyle fm ye fark atar insanlar 90 tl vermeyi çokseviyolar ndn çünkü alışkanlıkları için cm yi alıp denemeyi birisi aklından geçirmiyo ama çok şey kaybediyolar orası bir gerçek ben 22 lira verip cm2010 orjinali aldım ve çok mutluyum bu kadar gerçekçi bir managerlik versiyonu daha görmedim 98den beri oynuyorum bu süper 01-02 efsanesi yenilikleriyle geri döndü bence fm oynayanlar için bişey ddğm yok bende oynadım ama kabul etmek zor olsada cm fm yi geçti bu sene tabiki burası fm forumu burada cm yi kimse doğal olarak övmez bu işler danışıklı dövüş kimse kendini kandırmasın sonuna kadar cm forover peter arnett