Ekrem'den daha iyi teknik ozelliklere sahip olacak 2. lig oyunculari pekala olabilir. Ama TSL'de oynayacak fizige sahip degillerse zaten TSL takimlarinin pek de ilgisini cekmeyeceklerdir.
Su 2. lig oyuncusuna benzemis yorumunu acikcasi hic yerinde bulmuyorum. 2. Lig oyuncusunun CA'si 130 civarinda olmaz. Zira 2. lig oyunculari ortalama 80 CA aliyor. Ekrem'in sahip oldugu fiziksel ozelliklerde bir 2. lig oyuncusu (yani 80 CA'li oyuncu) yaratmaya calisirsaniz, ortaya teknik ozellikleri 3-4 seviyesinde olan bir oyuncu cikacaktir.
Theo Walcott'un profiline bakmanizi tavsiye ederim. Bir oyuncu hem cok iyi teknik ozelliklere sahip, hem de cok iyi fiziksel ozelliklere sahipse, zaten Ekrem gibi herkez tarafindan gorev adami olarak degerlendirilmeyecektir ve oyunda ortaligi kolaylikla dagitacaktir.



