Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 47 arası toplam 47 sonuç

Konu: Türkiye Kupası Play Off [ Galatasaray - Bucaspor ]

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Veli ofsayt. Aykut onu da cıkarmıştı zaten. Elano gereksiz yere atıldı. Kırmızı doğruydu ama faulu yapmasına gerek yoktu golü yesekte önemli olmazdı.
    Ayhan oyunda, Arda kenarda. 35 dakika sahada kaldı 1 gol 1 asist.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Elano şimdiye kadar takıma hatırlanır bir katkı yapmadı. Attığı bir füze var. Ancak biz biraz daha farklı şeyler bekliyoruz. Bucaspor'u küçümsemek için yazmıyorum. Neticede futbol ne olacağı belli olmaz ama Galatasaray ile arasında kalite farkı var. Sen böyle bir maçta topunu oynayacaksın ve iyi işler yapacaksın. En azından kendine zaman kazandıracak bir maç bu. Ama yine yokları oynuyorsun ve amatörce oyundan atılıyorsun. Hakem doğru kararı verdi.

Gs Diziliş Olarak Görünüşte 4-4-1 Oynasada 4-5-0 Döndü. Linderoth ve Ayhan Göbekte. Aydın Solda Barış Sağda Kewel Hücumda Gözükecek

Buca Süper Bir Gol Kaçırdı Yav Yazık Oldu Pozisyona Defansında Büyük Hatası Vardı Ama

Sanırım Devre Bitmeden Buca Gol Bulacak Heralde Sağlam Gelmeye Başladı Pres Yapıyolar Eğer Gol Bulursa Devre Bitmeden Buca 2.Yarı Başka Olabilir

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Aydın'ın cezasaha yayından şutu savunmaya çarptı ve kornere gitti ama hakemler vermedi. Belki çok önemli bir pozisyon değil buda mı konuşulacak diyeceksiniz ama görmemek imkansız. Çünkü tek kişi yönetmiyor. Hakem görmediyse yardımcıları ne yapıyordu. Yardımcılar görmedi 4. hakem ne iş yapıyor. O kulaklıkların manası nedir. Türk hakemliğinde iletişim sorunu var. Korner var diyemeyen yardımcı hakemler daha önemli pozisyonları nasıl belirtecekler...

Gs Defansı Presi Görünce Bocalıyor 3 Keredir Hata Yaptı Defans Anlamında Bir Kopukluk Var Topal ve Güngör Ayrı Tellerden Çalıyorlar. Linderoth Kusursuz Oynuyor Bu Maç Açıklarını Kapatmak İçin Çok İyi Gelecektir Eminim Linderotha.

Devre Arası GS 2-0 BUCA

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Caner,Ayhan ve Aydın rezalet oynuyor.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bucaspor 2. yarı çok iyi oynuyor. Galatasaray bu kadar kötü oynamamalı. Penaltıda kaçırdılar. İşte iyi oynamak yetmiyor bazen.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Sonunda Bucaspor attı. Gol Kenan'dan geldi. Hani Galatasaray'a karşı böyle iyi oynadıkla bitsin istemiyorum. İnşallah 2. golde gelir.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Hepsi çok kötüydü , Kwell Linderoth ve Aykut hariç o kadar lakayıt oynadılar valla buca hak etti , Aydın bu takımda şans buluyorsa ben Yaser'e yazık oldu diyorum o zaman.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Mehmet Batdal dedik adamı o kadar övdük, dışarı attı. (:

Yalnız takım çok kötüydü. Bir de Arda'nın kesinlikle psikolojik destek alması gerekiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Elano'nun işgüzarlığı kupadan elenmemize sebep olacaktı az daha. 2-0 dan sonra farka gidecek maç bu gereksiz hareketten sonra dönecek noktaya geldi. Linderoth'un iyi dönmesine sevindim. Kewell ve Aykut da diğer iyilerdendi.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Galatasaray malesef isminin büyüklüğüyle kazandı. İkinci yarı tamamen Bucaspor oynadı. Penaltıyı kaçırmasalardı ne olacaktı merak ediyorum.

Kewell,Arda,Elano,Keita bu 4'lüden 2 tanesinin yedekte bekleme zamanı geldi. Çünkü bu sistemde bu oyunculardan iki tanesinin oynaması defansif açıdan takımı zora düşürüyor.

Orta alanda Ayhan,Linderoth,Mehmet Topal,Mustafa Sarp, Barış Özbek 5'lisinden 3'ü oynamalı.

Kewell'ın sarı kart gördüğü pozisyonda ofsayt verdi demi hakem ama top taçtan geldi yanlış hatırlamıyosam.Aydın bence anadolu takımlarından birine gitsin.Buna verilen şansı başka oyuncular alsa maradona olmuşlardı.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ben bu tercihimin 1'ini kesinlikle Linderoth'tan yana kullanırdım.

Penaltıyı atsa Batdal maç değişik olabilirdi ama olmadı elendi Bucaspor...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ayhan girdikten sonrasını izlemedim, ama derbiden çıkan bir takımın böyle oynaması normal, ikinci yarıyı bilmiyorum dediğim gibi Ayhan varken Galatasaray'ı izlemek içimden gelmiyor.. ayrıca Aydın'a ben de kıl oluyorum artık tabiri caizse.. bu kadar zamandır Linderoth'un olmaması bize ne kadar büyük bir kayıpmış onu öğrendim biraz bugün.. ayrıca Elano'ya biri Türkiye'yi öğretsin yahu.. Hani yabancı olmak, rahat olmak, profesyonel olmak iyidir de.. o hareketlerin yapılacağı maçlar var bir de yapılmayacağı maçlar..

Bu maç Galatasaray'ın direkten döndüğü maçtır diye tabir edebiliriz.Fener maçındaki performansından eksisi vardı artısı yoktu.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri