1 ile 30 arası toplam 229 sonuç

Konu: Football Manager 2010 30 Ekim'de Çıktı!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by yugi View Post
    * Ligler

A-League (Australia)
    French Football League (Ligue 1 & 2)
    K-League (Korea)
    Portugal (Liga Sagres and Liga Vitalis)
    Spain (Liga BBVA and Liga Adelante)
    Football League � England (Championship, League One, League Two)
    Blue Square Conference Leagues � England (Blue Square Premier, Blue Square North & Blue Square South)
    Premier League � Scotland
    Welsh Premier League
    Northern Irish League (Premiership, Championship 1 & Championship 2)
    MLS (USA)

* Organizasyonlar

FIFPro

* Ulusal Takım

Team Holland

* Kulüpler

-Denmark

Aalborg BoldspilKlub, Aarhus Elite A/S, Aarhus Fremad, AB A/S, AGF, Avedore Idraetsforening, BGA Glostrup, Blokhus FC, Brabrand, Brondby, Bronshoj, FC Egedal, FC Nordsjaelland, HB Koge, Hvidovre, Kolding FC, Middlefart AG, OB Odense, Silkeborg, Sønderjyske, Stenlose, Svendborg, Thisted, Vejle

-Sweden

Hammarby

-Italy

AC Milan, Atalanta, Brescia, Catania, Cesena, Chievo Verona, Fiorentina, Hellas Verona, Inter, Juventus, Lazio, Livorno, Messina, Modena, Parma, Pescara, Piacenza, Reggina, Roma,Sampdoria, Siena, Treviso, Triestina, Udinese, Vicenza

-Holland

All clubs in the top 2 divisions.

-----------

Glenn Hoddle Academy
    ne yapıp ne edip maliyeti ne olursa olsun bu lisans problemi çözülmeli, hiç ilerleme yok neredeyse

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    ne yapıp ne edip maliyeti ne olursa olsun bu lisans problemi çözülmeli, hiç ilerleme yok neredeyse
    Bu basit bir olay değil. Sonuçta bu işler para ilede olmuyor. Bir kulüp lisans hakkını satmak istemiyor ise zaten o kulübe ne kadar para verirseniz verin kabul etmezler. Kaldıki Alman Milli takımın parayada ihtiyacı olmadığından kabul etmek istemiyorlar, böyle bir yapıları var.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Bu basit bir olay değil. Sonuçta bu işler para ilede olmuyor. Bir kulüp lisans hakkını satmak istemiyor ise zaten o kulübe ne kadar para verirseniz verin kabul etmezler. Kaldıki Alman Milli takımın parayada ihtiyacı olmadığından kabul etmek istemiyorlar, böyle bir yapıları var.
    kolay olmadığını ben de biliyorum. umarım çaba harcanıyordur.. zira bizim lige gelseler biz seve seve veririz herhalde uygun bi fiyata . işin espirisi.. yani tüm ligler olmasa bile çok oynanan ligler için göze daha hoş gözükmesi için çaba harcanmalı.. Hollanda milli takımının paraya ihtiyacı oldugunu sanmıyorum.. Almanlar kıllık yapıyorlar bu konuda.. halbuki bu bir nevi reklamdır.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    kolay olmadığını ben de biliyorum. umarım çaba harcanıyordur.. zira bizim lige gelseler biz seve seve veririz herhalde uygun bi fiyata . işin espirisi.. yani tüm ligler olmasa bile çok oynanan ligler için göze daha hoş gözükmesi için çaba harcanmalı.. Hollanda milli takımının paraya ihtiyacı oldugunu sanmıyorum.. Almanlar kıllık yapıyorlar bu konuda.. halbuki bu bir nevi reklamdır.
    Sanmıyorum ekleneceğini, PES'de bile yok Almanlar...

Mesaj Yetkileri