-
gördüğüm kadarıyla aydın yılmazın profili beni ne tatmin etti ne doğru olduğunu düşündürttü. bence fazla verdiğiniz ve az verdiğiniz bir çok özellik var. azalması gerektiğini düşündüklerimi kırmızı ile artması gerektiğini düşündüklerimi de yeşil ile işaretledim. bence olması gereken değerleri de girdim / olarak girdiklerim oyunun dinamiklerini %100 bilmediğimden emin olarak yazamadıklarım bende belli bir aralık verdim.
not düşmek istediklerim şimdiden:
work rate bildiğim kadarıyla antreman çalışmalarında da etkili. eğer öyleyse sanırım 11/12 gibi bir değer alması iyi olacaktır.
diğer bir görüşümde tr liginde oynayan en çabuk ivmelenen ve kısa alanda en hızlı hamle yapan oyuncu olduğu. fakat bunu total hızında yani uzun mesafe hızında söyleyemeyeceğim. umduğum değerleri resim de zaten belirttiğim için burada uzun uzun yazı çizip başınızı ağrıtmak istemiyorum.
bunun dışında bunun neden artırılmasını istiyorsun gibi sorularınızı belirtirseniz elimden geldiğimce cevaplarım. hepsine en objektif düşüncelerimle değer verdiğimden emin olabilirsiniz
http://img188.imageshack.us/i/7aydinz.png/
demodaki profil üstünden yorum yaptım
hız konusunda yorumum hala üsteki gibidir çok çabuk ivmelenip kısa alanda hızlanıyor ama uzun açık alanda bu hız farkını koruyamayan bir oyuncu
şimdi ama hoca bu adam son maçlarda hiç oynayamıyor yav diyebilirsiniz bende maç boyu boşta olduğu halde bile ona kaç pas atıldığını sorarım takımda nedense son günlerde bir bölünme var gibi elanoya ayhan pas vermiyor kolay kolay keza ardada yabancı oyuncuların bir kaçına pas vermemekte diretiyor nedeni bilinmemekte basında pek üstüne düşmedi sanırım pozitif ayrımcılık yapanda yok değil keita genelde kaleye yönlenirken nonda oyunda değilse. oyunda olduğunda leblebi gibi asist yapıyor ilginç ama bir o kadar da güzel : )
değerleri yüksek bulanlar olabilir ama ben aydın yılmazın consistency siniz iyice düşürülerek(4/6 gibi) asıl dengenin sağlanacağını düşünüyorum teknik ve yetenek olarak düşük değil sürekliliği yok bu genç adamın
Mesaj Yetkileri