Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 83 sonuç

Konu: İşte Derbinin Faturası

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by KaF KeF View Post
    Ankaraspor maçı dahil mi acaba cezaya?
    Ona tatlı su kurnazlığı deniyor .)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Dahil degilmiş ankaraspor maçı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ya sahaya taş yağdıran D.Bakır'a verilen ceza az ya da bu sefer verilen ceza çok.Hatta D.Bakır'ın cezası daha hafifti.Çünkü cezanın biri dış sahaydı .Cezalar konusunda TFF çelişki yaşıyor.

Bu arada şunu söyleyeyim Fenerbahçe'ye verilen bu cezanın haksız olduğunu düşünmüyorum. Sahaya taş yağdıranlara verilenin az olduğunu düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kafama birşey takıldı şimdi Buca maçı öncesi Keita'nın cezası belli değildi. Keita Buca maçında oynamadı yani şimdi Keita'nın bir maçı oradan düşüyor ve 2 maç daha mı oynamayacak yoksa önümüzdeki
    3 maç mı oynamayacak?

Diyarbakır'a neden adam akıllı ceza verilmediğini herkes biliyor..
    Bilica 2, Keita 4-5 maç almalıydı bence de. Seyircisiz oynama sonuna kadar doğru. Kurunun yanında yaş da yanıyor her seferinde, bunu yıllardır görüyor ve söylüyoruz. 1 kişinin yaptığı bir olay bile seyircisiz oynamaya götürebiliyor. Kaldı ki hakemin kafası yarıldı ve dikiş attılar öyle görev yaptı. Daha fazla ceza almadığına şükretsin Fenerbahçe.
    Aklıma başka bir şey gelmedi. Bir Galatasaray'lı olarak daha objektif olamazdım herhalde
    Arda-Baroni olayında 2 oyuncuya ceza gelmezken Bilica ceza almış garip olmuş. TV görüntüleriyle ceza veriliyorsa elle atılan gollere de bakılsın derim.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Adaletsiz bir karar olmuş. Bilica daha az almalıydı yada Keita daha çok almalıydı. İkisinin şiddeti çok farklı..

Bilica saçından tutmaya çalışıyor fakat başaramıyor. Tam tokat ta sayılmaz ama kafasının üstüne vuruyor. Ama yumruk kadar sert değil.
    Bunları geçmemiz lazım artık. Sinirine hakim olamayan oyuncu kategorisine sokmak lazım hepsini. Yok o daha sertti yok bu daha yumuşaktı diye bakkal hesabına girilmemeli.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bizim malzemeciye koltuk atıp, yerlerde süründüren Antalyaspor'a seyircisiz oynama cezası geldi mi ? Ceza gelmediyse, gelmemesinin nedeni malzemecimizin kafasının yarılmaması mıdır ? Bu televizyon görüntüleriyle şimdiye kadar hangi oyuncular ceza aldı ?
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Adamın kafasını yar, 2 maç ceza al. İyiymiş.
    Galatasaray`la tekme tokat kavga eden Roma`ya 1 maç, hakemin kafasının yarıldığı D.Kiev sınavında yine Roma`ya 2 maç saha kapatma verildi. Kafa aynı kafa. İnsan sonucunda abi ikiside
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Galatasaray`la tekme tokat kavga eden Roma`ya 1 maç, hakemin kafasının yarıldığı D.Kiev sınavında yine Roma`ya 2 maç saha kapatma verildi. Kafa aynı kafa. İnsan sonucunda abi ikiside
    Bir de o maç sonrası bizimkileri karakola götürmüşlerdi

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

3 şise su 2 maç ise 33. haftada bi 100 maç ceza lazımdı

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

2 Şişe su 2 maç seyircisiz oynama, bir yumruk 3 maç ceza, Hakemin kafasını yarmanın değeri paha biçilemez. Geri kalan herşey için TFF

diyorum

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Oldukça doğru kararlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

tonlarca şişe suya 5 maç seyircisiz. İki şişe var ortada, zaten biri hadi yere düşüyori, hakemin kafası yarılıyor 2 maç ceza.

Zamansız alınan ilaçlar işte...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    tonlarca şişe suya 5 maç seyircisiz. İki şişe var ortada, zaten biri hadi yere düşüyori, hakemin kafası yarılıyor 2 maç ceza.

5 mac ceza değildi hatta o maç aldıkları 4 mactı.1 macı daha önceden ettikleri küfür için verilmişti ona bile cok diyenleri hatırlıyorum.Ayrıca ayıp yahu bu ülkede sadece bizim oyuncularımız kamera görüntüleriyle ceza alıyolar herhalde keita kasımpasalı oyuncuyu bi kac kez yumrukladı sarı kart gösterdi hakem baska hiç bi ceza yok yıl aynı yıl federasyon aynı federasyon! hakan balta golden sonra el hareketi cekiyo benzerini volkan yaptı diye kac mac ceza almıstı sormak gerek!

sonra bu sitenin en üst düzey yetkilisi cıkıyo kafa yarmaya 2 mac iyiymiş diyo böyle yöneticilige de tebrikler...Toplasan gsnin bi kac yıl önce bize attığı şişelerin 30da 1i atılmamıştır sahaya ki bu maçta hepsini fenerbahce seyirciside atmamış keitanın kafasına gelMEyen sişenin gs tribününden atıldıgını herkes biliyo artık..
    Ben ceza cok demiyorum 2 mac normalde bilica 3 alıyosa keita kasımpasa macından sonra hakanda bu mactan sonra ceza almalıydı.ya da aynı federasyon diyarbakıra bu olaylarla karsılastırıldıgında 4-5 maç ceza vermeliydi
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Cristian'a neden ceza yok ?

2 maç ceza yerinde olmus ancak , Bilica'nında tokadı 3 macı hak ediyor ayırmak için gitmiş göye bi tokat attı ki..

Keita ise kündeleniyor ve isyan olarak yumruk atıyor , ikiside aynı abartılacak birşey yok ama Bilica için tahkime giderler 1 maç yada 2 maça iner cezası...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Cristian'a neden ceza yok ?
    Bunu söylerken Arda'ya niye ceza yok demenide beklerdim.

herkes verilen cezaları konuşuyor, ama olayları tetikleyen oyunculara neden ceza verilmediğini kimse konusmuyor.

bana kalırsa en ağır cezayı Arda ile Cristian almalıydı.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Tamada o nada verilecekse ama Cristian'ın mac içerisinde Arda'ya da yumrukları vardı Mehmet.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by sananes View Post
    sonra bu sitenin en üst düzey yetkilisi cıkıyo kafa yarmaya 2 mac iyiymiş diyo böyle yöneticilige de tebrikler...Toplasan gsnin bi kac yıl önce bize attığı şişelerin 30da 1i atılmamıştır sahaya ki bu maçta hepsini fenerbahce seyirciside atmamış keitanın kafasına gelMEyen sişenin gs tribününden atıldıgını herkes biliyo artık..
    Ne olacak? adamın ölmesini mi bekleyecektik? ayrıca ben gs birşey yapmadı mı dedim? cevap bulamayınca "yönetici de bunları mı yazıyor" gibilerinden şeyler buluyorsunuz ya da eskilere dönüyorsunuz. ee ben de döneyim eskiye gerets'in mondragon'un, eser özaltındere'nin kafası da yarıldı orada. sen de bana tekrar ali sami yen'de şunlar oldu de. böyle tartışma kısıra bağlasın. çünkü başka bir muhabbet bilmiyoruz toplum olarak.

"herkes biliyor artık"mış bir kere de çuvaldızı kendine batırmayı deneyen yok tabii.

2 maç ceza az bence evet. en üst düzey yönetici olmam kendi fikrimi söylemeyeceğim, savunamayacağım anlamına mı geliyor senin için?

Quote Originally Posted by Memedov View Post
    bana kalırsa en ağır cezayı Arda ile Cristian almalıydı.
    aynen maç konusunda da yazmıştım bu iki oyuncuya ne ceza gelecek diye. bence komik. keita'ya da az ceza gelmiş.

Quote Originally Posted by SerKaN View Post

Serkan, sahada iki şişe su var demen beni şaşırttı. tamam ali samiyenle karşılaştırılamayacak kadar az vardı ama 2 tane de değildi yani.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Ya beyler Fenerbahçe'nin ilk yarıda kendi evindeki son maçı Ankaragücü ile.. Şuan o maç seyircisiz duruyor.. Peki araya Türkiye kupası maçı girerse saraçoğlunda, cezayı kupada ve kasımpaşa maçında çekip ankaragücü maçını seyircili oynayabilr mi ? bi bilginiz var mı bu konuda ?
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

olay isabet ettirmekse kapatalım sezon sonuna kadar saraçoğlunu ayrıca ben de 2 mac ceza cok demedim 2 maç ceza yerindedir bu olaylar için ama diyarbakırda bundan cok daha fazla olay olmustur yada olaylı gs-fb maçı türk futbol tarihinin gördüğü en olaylı mactır her yerde var özetleri acıp izlerseniz tekrar görürsünüz sahaya atılabilecek hersey atılabilecek en fazla adetle atılmıstır.Ama en büyük suc yine fenerbahcede sonucta bizim seyirciler 10 tane atıyo yarısı isabet ediyo bu suç ama bin tane atıp isabet ettiremezsen sorun yok yada daha az sorun var...benim bildiğim tesebbüste suçla eş değerdir ben buna inanırım! ayrıca yöneticiler fikirlerini tabikide söyleyebilir ama en basiti hakemler 3 gs 1 yazar bi yönetici sonra daha üst yönetici onu savunur kişisel görüsüdür, kendi yorumumuz bunlar bizim yapamayacak mıyız dersiniz bizde size ceza veremeyiz sonucta basit üyeleriz değil mi konu bu benim kişisel görüşüm dayatmasında giderse kimse ceza almaz.herkes bu benim kişisel görüsüm baskası ben böyle düşünüyorum diye tahrik oluyosa banane yazamayacak mıyım yorumumu der herşey hallolur...umarım ilerleyen zamanlarda birileri bu tarz yorumlar yaptığında da aynı esneklikle yaklasırsınızda bende haksızmışım arkadaş herkese eşit mesafede yöneticiler diyebilirim ama zannetmiyorum
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Neron_FB View Post
    Ya beyler Fenerbahçe'nin ilk yarıda kendi evindeki son maçı Ankaragücü ile.. Şuan o maç seyircisiz duruyor.. Peki araya Türkiye kupası maçı girerse saraçoğlunda, cezayı kupada ve kasımpaşa maçında çekip ankaragücü maçını seyircili oynayabilr mi ? bi bilginiz var mı bu konuda ?
    Fenerbahçe kulübü takip ettiği ve Türkiye içinde olan resmi maçlarda bu ceza uygulanır. Eğer takip ettiği maçlardan birisi Türkiye Kupası ise Türkiye Kupası maçında cezayı çeker.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

en basiti hakemler 3 gs 1 yazar bi yönetici sonra daha üst yönetici onu savunur kişisel görüsüdür, kendi yorumumuz bunlar bizim yapamayacak mıyız dersiniz bizde size ceza veremeyiz sonucta basit üyeleriz değil mi konu bu benim kişisel görüşüm dayatmasında giderse kimse ceza almaz.herkes bu benim kişisel görüsüm baskası ben böyle düşünüyorum diye tahrik oluyosa banane yazamayacak mıyım yorumumu der herşey hallolur...umarım ilerleyen zamanlarda birileri bu tarz yorumlar yaptığında da aynı esneklikle yaklasırsınızda bende haksızmışım arkadaş herkese eşit mesafede yöneticiler diyebilirim ama zannetmiyorum

Açık ve net birşey söylüyorum. Adaletsiz olan bir noktayı ortaya koyun destek platformunda tartışalım. Ancak bir kez bile örnekleyemiyorsunuz. Ha Ahmet'e böyle oldu Mehmet'e böyle oldu. Veli'ye böyle yaptınız haksızsınızlarla bir yere gidilmez. Her olayın şartları başkadır. Ahmet'e Veli'ye gideceksek ben çözümü söyleyeyim. Eskiden forum diye birşey yoktu hadi kapatalım burayı...

Hakem 3 - 1 Gs bir olayına gelince hatalı olduğumuzu dile getirdik. Benim hatamı görüp anlamam için 10 defa sözlü, 5 defa forum uyarısı 22 defada siteden uzaklaştırılmama gerek yok. Bir uyarı yetiyor.

Quote Originally Posted by sananes View Post
    keitanın kafasına gelMEyen sişenin gs tribününden atıldıgını herkes biliyo artık..
    hayırdır şişe atılırken gs tribününde miydin yoksa sizin taraftar topluluğunuzun sitesinde uyduruk bir video gördün diye mi bunları söylüyosun?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

O şişenin fener tribününden geldiği kanıtlandı. Lig tvdeki görüntülerden. Çok merak eden ultrAslan giriş sayfasına da bakabilir. Gelileo...

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

postum silinmiş tabii doğal olarak neyse sonuç : SKANDAL diyeyim..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Fenerbahçe kulübü takip ettiği ve Türkiye içinde olan resmi maçlarda bu ceza uygulanır. Eğer takip ettiği maçlardan birisi Türkiye Kupası ise Türkiye Kupası maçında cezayı çeker.
    teşekkür ettim cevabından dolayı Umarım Türkiye kupası maçına falan denk gelir.
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006

Bence 2 mac seyircisiz oynama tam yerinde olmus ne fazla ne de az.

Ama Keita ve Bilicanin cezalarina gelirsek ikisinide ayirmam ben ,yok siddet farki varmis bilmem neymis. Gercekten en objektif bakanlardan biriyim iki takimada ayni mesafedeyim ve 3 mac az olmus. Zaten direk kirmizi karta 2 , sert faullere falan 3 mac veriliyor. Yumruga ve tokada 4 mac verilmeliydi.

Su harekete 4 mac(kendisini israrla ceken ibb li oyuncuyu yanlis bir hareket yaparak tasvip etmesemde birak beni dercesine itiyor bobo) ise o iki harekette 4 mac olmaliydi.Cifte standart var burda.

Neyse bunada raziyiz umarim tahkim indirmez cezalari.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    2 maç abartı olmuş.Bilica'yla Keita'nın aynı cezayı alması ise skandal.
    bence 2 maç az bile olmuş çünkü sahaya atılan maddeler az olursa 2 maç, çok olursa 5 maç diye bir kural yok... hakemin kafasını ayrdınız hala 2 maç az diyorsunuz yaw bizim sulu maçta 5 maç ceza aldıgımızda herkes haklı karar diyordu
    Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Bilica ile Keita nasıl aynı cezayı alırlar..Yazık...
    ikisi de yumruk attı.. ısrarla kurallarda yumrugun şiddetini tartışıyorsunuz ikisi de kasti bir hareket yaptı ve ikisi de aynı cezayı aldı... Bilica şimdi içinden belki de "ulen keşke ben de hızlı sallasaydım" demiştir
    Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Adaletsiz bir karar olmuş. Bilica daha az almalıydı yada Keita daha çok almalıydı. İkisinin şiddeti çok farklı..

Bilica saçından tutmaya çalışıyor fakat başaramıyor. Tam tokat ta sayılmaz ama kafasının üstüne vuruyor. Ama yumruk kadar sert değil.
    yumrugun sertliğine göre verilmiyor cezalar maalesef

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Skandal Resmen Bilica İle Aynı Cezayı Vermişler Keitaya Verecektin 5 Maçı Sinan Şamil Samdan Bile Sert Vurdu
    yukardakiyle aynı cevap

Quote Originally Posted by Neron_FB View Post
    Görüntülerde bilicanın içinde olduğu olaylar yaşanırken hakemin olayları gördüğü çok açık. Buna rağmen olay yerinde hakem kart vermemesine rağmen TV görüntüleri ile o karışıklık içinde bilicayı süper mi süper sezip ona keita ile aynı cezayı veren federasyonu kutluyorum. (!)
    Ayrıca seyircisiz oynama 1 maça düşer diye tahmin ediyorum. Düşmezse bile en azından biri saha kapama olmalı. Fener dışında her takım süperlig de takımı olmayan şehirlerde maç yaptı bu sebeple.. Fenere neden seyircisiz oynama geliyor ?
    hakemler bunun açıklamasını maç öncesinde kart verilmiyor diyerek yapmışlardı... Bence eğer bir hata varsa o da arda ve cristian'ı cezasız geçmektir... onun dışındaki tüm kararlar bence dogru FB 2 maç seyircisiz oynama cezasına da yatıp kalkıp dua etsin...

Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Eray Dengiz View Post
    hayırdır şişe atılırken gs tribününde miydin yoksa sizin taraftar topluluğunuzun sitesinde uyduruk bir video gördün diye mi bunları söylüyosun?
    Bende inanmıyorum, kalkıpda bir Galatasaray'lı taraftar, Galatasaray'lı futbolcuya böyle bir madde atsın. Zaten atan adam salatalıkdır, eğer kalkıpda kendi oyuncusuna atıyorsa caçık olmuştur daha ne diyeyim. Bu tarz kişileri kalkıpda tartışıp, kalp kırmaya gerek yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ne Fener'e 2 maç seyircisiz oynama cezası bekliyordum,ne de Bilica'ya 3 maç ceza.Bu federasyondan Keita'ya 5 maç ceza vericek diye bekliyordum.

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri