1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: Joga3 Türkiye

Hybrid View

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

Quote Originally Posted by yusufislam
    burdakileri gorseniz anlarsiniz,,,
    adamlar turkiyeyide eklemis ama turkiyedekiler o guzel futbolu anlamaz, sadece futbol oynamaya calisirlar,,,
    burdaki joga turnuvasini gelin gorun,,,biz turkler bile yabanci arkadaslarimiz gibi cok technik oynuyoz yabanci ulekerde,,,burdaki turnuvalarda hep ronaldinhonun yaptigi hareketler yapiliyor,,hattta ronaldinhonun daha yapamadigi gormedigi hareketlerde...
    evet cok dogru söluyosun hatta bi konuda ronaldinhonun topu ayagina s1k1st1rarak takla attigi resimler vardi oraya fazla buyutmeyin bende yapiyorum bu hareketi dedim arkadasin birisi gulmus.... (yorum yok)
    yazdiklarinin hepsine katiliyorum cok dogru sölemissin..

Nesil
    2006
    Yer
    Belcika / Antwerpen

inshallah dalga gecmiyosunuzdur,, bunlar gercekler inanin bana...

jogafutbolun sebebi guzel futbol denilirken,, salon futbolundaki o estetik harekteler,,,
    bunuda turkiyede sadece bunu profesyonel olarak algilayan freestylecilar var onlar biliyo,, ama sokaktaki futbol yasami 0 derecede 0...avrupadaki sokak futboluna karsin !! hep uzuluyom yaww; bu yabancilarin multeci sansi var,,,,
    surinamlisi, brezilyalisi vs...belcika hollanda fransa vs. gibi ulkelere gelip yasiyorlar ve futbolda mixleniyo her ulkeden,,,

bakiniz NURI SAHIN,,,, WK UNDER 17 Klas hareketler yaptii,,yaninda oynayan Turkiyeden olan gencler,,, sadece pas, kosmak, vurmak, kirmak,,, tabiki futbol oynuyorlar,,,

ama nuri gibi JOGA BONITO olayi onlara cok uzak...

inshallah turkiyemizde gelisir freestyle soccer acisindan,, sokaklarimiz bolgelerimiz kaynar boyle sokaktaki genclerin oynarken aralarinda sira sira show yapmalari olur inshallah, nerdeeeeee ...

supersporda izldeim turnuvayi,,,,rezaletttt

goreceksiniz,,, seneye olacaksa geliyozzzzz,,,
    bu sene arap arkadasima dedim cok sicak bakmadi hatta hic bakmadi,,
    sappp diye zoyledigim icin,,,,

seneye inshallah o turnuvaya gelecez,,,, yaslarimiz 19-18-18...

ordakiiler ozaman orecek freestyle, do joga bonite neymis

Mesaj Yetkileri