Quote Originally Posted by Meziyet
Rijkaard barcelonadan önce kimdi ki !! saçmaLama Yönetim tRansfer etti diye oynatmadı ayRıca yabancıydı Ön yaRgıLı davRanıLdı en forMda oLduğu zamanLar Gitti baRcelonaya Türkiye Rüştüye bağlamayayım ama RÜŞTÜ sayesinde Dünya 3.sü oLmuştuR oLağanüstü foRmuyLa NE çabuK unuttunuz .
Öncelikle yazdıklarına dikkat etmeni salık veririm arkadaşım. Öyle "Saçmalama" tarzı kelimeleri çok yakın uldukların hariç kimseye söyleyemezsin, kaldı ki forumda birisine yazıyorsun bunu.

Rüştü kendi kendisine önyargı yaptı "Nasıl olsa yabancıyım, önyargılı davranacaklar, oynatmayacaklar." diye. Hatırlatırım, ilk gittiğin ilk 11'de çıktı birkaç maça. Yediği golleri de hatırlatırım o maçlarda, şimdi aynı takım önüne geleni dağıtıyor. Rüştü evet iyi bir kaleci ama Dünya'nın en iyi kalecilerinden değil artık. 2002 yılında Dünya Kupası'ndayken öyleydi ama sonra ne olduysa formu yerlere indi.

Son olarak asıl konuya gelirsek, Ilic çok zeki bir futbolcu. Daha önce de yazmıştım, oynarken zekasını bu kadar çok kullanan başka çok az oyuncu var dünyada. Verdiği paslar ve oynadığı süreye göre attığı 12 gol de bunun göstergesi zaten. Tam bir takım oyuncusu ve eğer gerekli yerlere düzgün takviyeler yapılırsa gelecek sezon çok faydalı bir oyuncu olur kanısındayım. Zaten bence Ilic hariç Galatasaray'da oynatan bütün yabancılar satılabilir, yerine yerli ya da yabancı oyuncu bulunabilir çünkü ama Ilic gibisi, Gerets'in de dediği gibi kolay bulunamaz. Diğer yandan Gerets'in tepkisine neden şaşırıyor yöneticiler onu anlamadım. Satılacakları ve takviye yapılması gereken yerlere ait listeleri lig biter bitmez verdi yönetime ve Ilic'in satılabilirler listesinde olmadığını herkes biliyor.