1 ile 30 arası toplam 54 sonuç

Konu: Gerets: "İliç'i sattırmam"

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    ben iliç'i hiç beğenmiyorum bence iyi bir oyuncu değil özellikle gs bu sene şampiyonlar liginde oynayacaksa iliçden daha kaliteli adamlar alınmalıdır diye düşünüyorum
    Zevkler ve renkler tartışılmaz tabi, örneğin ben de Alex'in oyununu beğenmiyorum. İyi oyuncu olduğunu kabul ederim ama oyununu beğenmiyorum ve Fenerbahçe'nin takım oyununa daha yatkın bir oyuncu alması gerektiğini düşünüyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Gravity
    Zevkler ve renkler tartışılmaz tabi, örneğin ben de Alex'in oyununu beğenmiyorum. İyi oyuncu olduğunu kabul ederim ama oyununu beğenmiyorum ve Fenerbahçe'nin takım oyununa daha yatkın bir oyuncu alması gerektiğini düşünüyorum.
    bende aynı senin gibi düşünüyorum Alex'in oyunun bende beğenmiyorum ama inanılmaz katkı yapıyor takıma o yüzden her maç oynaması gerekiyor mesela önceki senelerde cimboma bi felipe gelmişti o adamı izlerken çok büyük zevk alıyodum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    bende aynı senin gibi düşünüyorum Alex'in oyunun bende beğenmiyorum ama inanılmaz katkı yapıyor takıma o yüzden her maç oynaması gerekiyor mesela önceki senelerde cimboma bi felipe gelmişti o adamı izlerken çok büyük zevk alıyodum
    Bak ben onu da beğenmiyordum

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by Gravity
    Bak ben onu da beğenmiyordum
    katılıyorum Fatih Hoca getirdi o bile memnun kalmadı adamdan

Mesaj Yetkileri