Esat Dergi tam benim düşündüklerimi yazmış, geçtiğimiz sezonları unutalım, bu sezaona bile bakarsak sadece verilen cezaların nasıl dengesiz olduğu ortada. Haldun Üstünel formaya gre ceza veriliyor demiş, çok doğru, Fenerbahçe'nin rakibiyse sana ceza az ama Fenerbahçe'ysen ceza çok.

Ben yumruk konusunda (Keita ve Bilica beraber) verilen 3 maç cezayı az bulmuştum. 2 maçlık saha kapatmaya da itirazım olmadı. Ama yapılan açıklamaları görünce şaşırıyorum. Haldun Üstünel acaba ne için dedi formaya göre ceza verildiğini?

Maç başlamadan tatil edilse ilerleyen günlerde yeniden oynanacaktı. O zaman hakemin kafasına isabet etmedi diye maç oynanmaya devam mı edecekti? Sahaya el bombası at ama kimseye isabet etmezse ceza verme, hukuk futbolda böyle mi işliyor?

Keita'ya suyu şu tribün atmış yok bu atmış. Ne olacak bu ispatlansa? Önce Fenerbahçe'nin bir taraftar sitesnin buna gündeme getirmesine kızmıştım ki sonradan karşı iddialar da geldi. Orada su atıldı mı? Atıldı. İsabet etmiş ya da etmemiş aslında o da önemli değil.

Ve yine bir kez daha bize bu cezayı verenlere şükrediyorum. Eğer vermeselerdi, şu aşamada bu açıklamalar gelirken, o durumda neler neler denirdi bilemiyorum.