geçen sene bu zamanlarda yada temmuz aylarında FB,BJK,GS bir araya geldi ve bu havuz sitemindeki gelirin düşük olduğunu ve tekrar düzenlenmesini istediler

bunun üzerine FB bir fikir attı ortaya buna en başta katılanlardan biride İlhan Cavcav oldu ama federasyon Fenerbahçenin önerdiği teklifi kabul etmedi başka bir düzenlemeye gideceklerini açıkladı

daha sonra 3 büyük takımın başkanları diğer klüplerle fikir anlaşmazlığına düştü bunun üzerine aralarından bir başkanın klüpler birliğinin başkanı olmasına karar verdiler bu kişi olarakda özhan canaydının adı geçti ama canaydın o zaman için istemedi bu olmayınca klüpler birliğinden ayrılmayı kararlaştırdılar hatta anadolu klüplerinden futbolcu dahi alınmayacaktı bi tek beşiktaş başkanı çıkıp dediki ben bir oyuncuyla anlaştım başkanına da söz verdim almam gerekiyor dedi onu da kabul ettiler. Özhan Canaydın bu anlaşmanın kağıt üzerindede olmasını istedi birde anlaşma imzaladılar.

daha sonra bu duruma anadolu klüpleri çok sert çıktı hatta ligden çekilmeyi dahi düşündüler bu durum karşısında bi anda FB tek kaldı diğer iki büyük klüp geri adım attı daha sonra FB klüpler birliğinden ayrılmak istedi tepki topladı sene başında klüpler birliğinden ayrılma kararı alan başkanlardan biri klüpler birliğine başkan oldu diğer 17 takım Fenerbahçeyi ve Aziz Yıldırımı düşman bellediler antipatik yapıverdiler halbuki Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe sadece haklarını aradı ama bu başkalarına bölücülük gibi geldi