1 ile 30 arası toplam 231 sonuç

Konu: FM 2010'dan Beklentileriniz

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Alex de alex... Neymiş bu adam ya tanımayan Lampard sanar. Adamın değerinden fazla olan özelliklerine değil de bi kaç size göre az olan özelliklerine değiniyosunuz. Size göre derbiler önemli maç tamam öyle ama avrupada bazı maçlarda kendisini gördük süper oynadı ya hani (!).
    turksportal...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Mert Kurtoglu View Post
    Alex de alex... Neymiş bu adam ya tanımayan Lampard sanar. Adamın değerinden fazla olan özelliklerine değil de bi kaç size göre az olan özelliklerine değiniyosunuz. Size göre derbiler önemli maç tamam öyle ama avrupada bazı maçlarda kendisini gördük süper oynadı ya hani (!).
    Alex konusunda Avrupa da iş yapmıyor diyenlere sasırıyorum. Anelka döneminde Milan ve PSV macları, Az macı, İnter macı Alex ya gol atmıs ya da attırmıs. Alex normalde Anadolu takımları ile mac yaparken de pek ortada gözükmüyor. Fakat ne zamanki top ayagına geliyor. Tek pozisyon olsa bile işi bitiriyor. Yani her seferinde Alex e avrupada kötü derseniz bu iş olmaz. Bana göre Alex Avrupada da Fenerbahceye katkı vermiştir. Varsın oyunda özelliği düsük olsun. Zaten yası 31 olmus. Satabilirsem satarım oyunda. Fakat gercekte Alexten vazgecmem. Avrupa maclarında da her zaman oynatırım. Hele bir de arkasında Cristian ve Emre gibi top kapan mücadele eden orta saham varsa hic düsünmem...
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Mert Kurtoglu View Post
    Alex kim biliyormusun? Yıllardır Fenerbahçe'ye hizmet veren, Türk futboluna çok şey katmış, sayısız gol ve asist yapmış, derbilerde SİZE boş geçmeyen, mükemmel bir tekniği olan ve Türkiye'de ender görülen bir adam. -ki bana göre Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi yabancı oyuncusudur.

Alex'in kim olduğunu hala anlamadıysan videolarlada anlatmaktan büyük memnuniyet duyarım.

Gelelim oyundaki Alex'e. Oyun kurucu görevi verdiğimde takım nedense gol atamıyor. Bunuda hala anlamış değilim.

Ayrıca rakip Alex'e ÖZEL ÖNLEM alınca Alex kayboluyor. Bütün maç tek bir defa top ayağına değmiyor neredeyse.

Şunuda eklemeden edemeyeceğim.

Oyunda birçok şey yapmama rağmen Galatasaray'ı yenemiyorum. Her türlü taktiği yapıyorum. Hatta bende sorun vardır diye hazır taktik bile kullandım fakat Galatasaray'ı Ali Sami Yen'de yenemedim. Varsa bir yolu siz söyleyin? Yada yenebilen varsa buraya ss koyabilir.

Mesaj Yetkileri