Ömer abicim beni yanlış anlama ama; ben Fenerbahçe'yi beğenmedim. Bu benim görüşümdür ister katılırsın ister katılmassın.
Başka bir konuda Alex hakkında yaptığın yorum:
Alex'in biz iyi oynadığı maçları çıkarmak yerine bu önemli maçlarda gösterdiği kötü performans olan maçları çıkarabilir misin?4. Alex'in important matches icin hangi degeri almasi gerektigini cikartin lutfen. Kac onemli mac oynamis, kacinda CA'sina uygun performans gostermis. Kacinda idare etmis. Emin olun ki cikartacaginiz bu mac mac liste ve Alex'in nasil oynadigi kritigi, burada butun bu yazdiklarinizdan daha yararli olur.
Alex, Şampiyonlar Liginde asist kralı oldu. Türkiye'de iki defa asist kralı oldu. Bir defa gol kralı oldu. 2004'den beri bu ligde neler yaptığı ortada. Galatasaray ve Beşiktaş maçında ne kadar gol attığı ne kadar asist yaptığı ortada. Avrupa'da Sheriff gibi bir kulübü yenerken veya CSKA'yı burada yenerken oynadığı oyun ortada. Fenerbahçe bir kaç sezon önce Gençlerbirliğine yenilirken ortasahadan aldığı top ile gol atıp maçı kazandırdı. Aynı sezon deplasmanda oynanan maç dakika 88'de Fenerbahçe 1-0 geride iken, Alex'in yaptıkları ile 2-1 Fenerbahçe lehine bitti. Bunun dışında Galatasaray gibi bir takımı Türkiye Kupasında son dakikada attığı frikik golü ile yenerken bir hafta sonra oynanan tur maçında Fenerbahçe 3-2 yenildi ve Alex'in o golü ile belkide tur geldi. Bununla birlikle kaç tane maç var buraya yazamıyorum. Bana Alex'in oynamadığı gösterebileceğin beş veya altı maç olur. Alex sakat olmadığı sürece her maçda üstüne düşen görevi yerine getirdi.
Alex tarzı futbolcular bugünkü futbolda yoktur ama; Alex gibi oyuncu bugünkü futbolda da yoktur. Bana göre dünyada şuan onun tarzında çok fazla oyuncu bulamayız. O bir orkestra şefidir.
Birde oradaki konuda yazmışsın. EURO 2008'de Kazım, Servet'ten daha yavaş koştu diye ama; şimdi Kazım'ın Servet'ten daha hızlı koştuğunu hepimiz biliyoruz. Bunuda izliyoruz. Geçtiğimiz maçtada gördük. Şimdi oyuna güncel performanslar ekleneceğine göre Kazım'ın hızı Servet'ten daha fazla olması gerekmez mi?