iki farklı mesajınızdan yaptığım alıntılar.. ilk mesajda iki derbi ve twente maçlarını örnek verip alex.in bütün önemli maçlarda iyi olmadığını belirtmişsiniz ki ztn burda böyle bir iddiada bulunan olacağını sanmıyorum.. maradona bile 20 almamalıdır bnm fikrime göre.. ancak sadece şu kadarını belirtmek istiyorum ki ikinci alıntıda belirttiğiniz araştırmayı dahi yapmadan herkes alex'in bu özellikte 8 almaması gerektiğini bilebilir ki siz bu değerlendirmeleri yıllardır yapıyorsunuz.. ayrıca bir başkam mesajınızda dip not olarak belirtmişsiniz lincoln yerine alex düşürülmüş olabilir diye.. kusura bakmayın; ama bu da oyuna direk etki eden sizin gibi insanların yapmaması gerken bir hata..
sizin değerlendirmede baz aldığınız maçlar üzerinden basit bir matematik hesaplaması yapacak olursak toplam 15 maçta 10 iyi 5 kötü maç.. yani 3te 2lik bir oran tutturmuş arda.. ancak oyunda 20 üzerinde 16 değerini almış; yani 5te 4lük bir oran.. bu hesaplamanın ve verilen değerin mantığını ben pek anlayamadım açıkcası...