kesinlikle katılıyorum.Originally Posted by Jesus_FB
ayrıca bi arkadasımız ilic varya napıcaklar ze roberto gibi yaslı adamı demis.
zer roberto dediginiz adam milli takımında banko oynuyor![]()
kesinlikle katılıyorum.Originally Posted by Jesus_FB
ayrıca bi arkadasımız ilic varya napıcaklar ze roberto gibi yaslı adamı demis.
zer roberto dediginiz adam milli takımında banko oynuyor![]()
Bak ben onu da beğenmiyordumOriginally Posted by Jesus_FB
![]()
katılıyorum Fatih Hoca getirdi o bile memnun kalmadı adamdanOriginally Posted by Gravity
Ilic'in kesinlikle takımda kalması lazım.Çok faydalı bir oyuncu.Gelecek sezon işimize yarar.Bu seneki şampiyonluğumuzda da büyük pay sahibi.Gerets onu takımda tutmakta haklı.Umarım yönetim de Gerets gibi düşünüyordur.
ilic'i kötülemek için söylemiyorum ama 28 yaşında(yanlışsa düzeltin) avrupada hiç mi bir klup onu görüp transfer etmedi. sırbistan da tabi ki çok iyiydi çünkü sırbistan liginin kalitesi ortada. bizim lig de fazla kaliteli olmadığı için burda da iyi oynuyor. önümüzdeki sezon alex gibi Türkiye'de çok başarlı olacaktır fakat avrupa maçlarında ne yapacağı çok önemli. işallah o maçlarda da aynı performansını sürdürür de Türk takımları avrupada başarılı olur....
"YÜCE ATATÜRK"
bi de şööle bişey war aslında.. partizanın avrupada nası bi kulüp olduğu belli bi de galatasarayın nası bi kulüp olduğu belli. bence seneye avrupada iyi işler yapacaktır diye düşünüyorum.
Daha iyisi alınmazsa, takımda olması gereken bir isim...
ilic çok kaliteli ve yararlı bi oyuncu ama benim aradığım ileriye dönük forvet oyuncusu çalımlarıyla rakibi oyundan düşüren,oyunu kitlendiği anda açabilen iyi ara paslarıyla forvetlere pozisyon hazırlayan bi oyuncudur ben ilicten bunları pek göremiyorum ilic takımda daha çok golcü bir oyuncu gibi duruyor yani ilic necatiye hakana pozisyon hazırlayacağına hakan ve necati ona pozisyon hazırlıyor gibime geliyor....yani benim aradığım tipik 10 numara oyuncusu değil ben yıldıray gibi bir orta sahanın gerekliliğine inanıyorum gsde...
galatasaray iliçten daha iyi bir alabilir alamazsa mutlaka takımda kalması lazım
ilic istikrarlı bir oyuncu değil. daha iyisi alınmayacaksa kalmalı...
daha iyisini alamayacağimiz için kalmalı
sasa lılc oley sasa ılıc oley sasa ılıc oley ooooooooooo
ilic kaliteli bi oyuncu satılmasını istemem
galatasaray için yararlı bi oyuncu ve kalması gerekir...
biz de oyuncu beğenmiyoruz ha. adam 12 gol attı. roni bize gelmek istiyor da alan mı yok sanki. adam faydalı. kalmalı.
ronaldinhoyu istememiş canaydınOriginally Posted by cureshot
![]()
beyler saat gece 3 ve fotomacın sitesinde ilicin hamburgtan teklif aldıgı yazıyor demekki ilice teklif falan yok![]()
hayret teklif aldı mı yazmışlar, yakışmadı fotomaçın şanına...Hamburg'a imza attı falan yazsalarmış bari...
İlic'e gelince saç-baş yoldurttuğu dönemler oldu ama hiç umulmadık anlarda sahneye çıktı ve Galatasaray'da kurtarıcı rolünü üstlendi...seneye daha iyi olacak inşaallah...
iliç gerçekten ii bir oyuncu
İliç'in kalıp kalmayacağı izlenen transfer politikasına göre belirlenmeli. Eğer oyun kurucu bir 10 numara transferi düşünülüyorsa -ki her fırsatta düşünüldüğü söyleniyor- İliç gönderilmeli. Zira böyle bir transferden sonra kalması hem takıma hem kendine zarar vermek olur. Ama yok 10 numara değil de yalnızca bir ön libero ve sol kanat transferi yapılacaksa İliç kalmalı.
aynen katılıyorum demirhan
Bence gitmelidir son haftalardaki performansı iyi olabilir fakat ortaha sadan cok forvet gibi bizde de forvet cok yabancı kontenjanını açmak için gönderilmeli tabi önce transfer yapılırsa.
ilic forvet oyuncusu sanki ilk sezonki performansi harika ama bizim istedigimiz futbolcu duran toplarin ustasi olacak ve teknik kapasitesi müthis olan oyuncular almak hagiden sonra böyle bir futbolcu karimiza cikmadi ne yazikki.ama ilic kalirsada sol kanada harika bir futbolcu sart
iliç gs de kalmalı ama iliç gelmeden önce o kdr çok yazılar övgüler yazdılar ki iliç hakkında bence hepsı yalan oldu.Örneğin en basiti iliç alex den kat kat daha güzel sol ayağı daha iyi diye birçok gazatede yazdı ama bence alex in tırnağı olamaz....
iliç kafasına eserse oynuo hiç bişi yapamadığı maclarıda bilios