Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 54 arası toplam 54 sonuç

Konu: Gerets: "İliç'i sattırmam"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    ben iliç'i hiç beğenmiyorum bence iyi bir oyuncu değil özellikle gs bu sene şampiyonlar liginde oynayacaksa iliçden daha kaliteli adamlar alınmalıdır diye düşünüyorum
    kesinlikle katılıyorum.
    ayrıca bi arkadasımız ilic varya napıcaklar ze roberto gibi yaslı adamı demis.
    zer roberto dediginiz adam milli takımında banko oynuyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    bende aynı senin gibi düşünüyorum Alex'in oyunun bende beğenmiyorum ama inanılmaz katkı yapıyor takıma o yüzden her maç oynaması gerekiyor mesela önceki senelerde cimboma bi felipe gelmişti o adamı izlerken çok büyük zevk alıyodum
    Bak ben onu da beğenmiyordum

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by Gravity
    Bak ben onu da beğenmiyordum
    katılıyorum Fatih Hoca getirdi o bile memnun kalmadı adamdan

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ilic'in kesinlikle takımda kalması lazım.Çok faydalı bir oyuncu.Gelecek sezon işimize yarar.Bu seneki şampiyonluğumuzda da büyük pay sahibi.Gerets onu takımda tutmakta haklı.Umarım yönetim de Gerets gibi düşünüyordur.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

ilic'i kötülemek için söylemiyorum ama 28 yaşında(yanlışsa düzeltin) avrupada hiç mi bir klup onu görüp transfer etmedi. sırbistan da tabi ki çok iyiydi çünkü sırbistan liginin kalitesi ortada. bizim lig de fazla kaliteli olmadığı için burda da iyi oynuyor. önümüzdeki sezon alex gibi Türkiye'de çok başarlı olacaktır fakat avrupa maçlarında ne yapacağı çok önemli. işallah o maçlarda da aynı performansını sürdürür de Türk takımları avrupada başarılı olur....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

bi de şööle bişey war aslında.. partizanın avrupada nası bi kulüp olduğu belli bi de galatasarayın nası bi kulüp olduğu belli. bence seneye avrupada iyi işler yapacaktır diye düşünüyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Daha iyisi alınmazsa, takımda olması gereken bir isim...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

ilic çok kaliteli ve yararlı bi oyuncu ama benim aradığım ileriye dönük forvet oyuncusu çalımlarıyla rakibi oyundan düşüren,oyunu kitlendiği anda açabilen iyi ara paslarıyla forvetlere pozisyon hazırlayan bi oyuncudur ben ilicten bunları pek göremiyorum ilic takımda daha çok golcü bir oyuncu gibi duruyor yani ilic necatiye hakana pozisyon hazırlayacağına hakan ve necati ona pozisyon hazırlıyor gibime geliyor....yani benim aradığım tipik 10 numara oyuncusu değil ben yıldıray gibi bir orta sahanın gerekliliğine inanıyorum gsde...

Nesil
    2006
    Yer
    Gebze/Kocaeli

galatasaray iliçten daha iyi bir alabilir alamazsa mutlaka takımda kalması lazım

ilic istikrarlı bir oyuncu değil. daha iyisi alınmayacaksa kalmalı...

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

daha iyisini alamayacağimiz için kalmalı
    sasa lılc oley sasa ılıc oley sasa ılıc oley ooooooooooo

ilic kaliteli bi oyuncu satılmasını istemem

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

galatasaray için yararlı bi oyuncu ve kalması gerekir...

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

biz de oyuncu beğenmiyoruz ha. adam 12 gol attı. roni bize gelmek istiyor da alan mı yok sanki. adam faydalı. kalmalı.

Quote Originally Posted by cureshot
    biz de oyuncu beğenmiyoruz ha. adam 12 gol attı. roni bize gelmek istiyor da alan mı yok sanki. adam faydalı. kalmalı.
    ronaldinhoyu istememiş canaydın

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

beyler saat gece 3 ve fotomacın sitesinde ilicin hamburgtan teklif aldıgı yazıyor demekki ilice teklif falan yok

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

hayret teklif aldı mı yazmışlar, yakışmadı fotomaçın şanına...Hamburg'a imza attı falan yazsalarmış bari...

İlic'e gelince saç-baş yoldurttuğu dönemler oldu ama hiç umulmadık anlarda sahneye çıktı ve Galatasaray'da kurtarıcı rolünü üstlendi...seneye daha iyi olacak inşaallah...

iliç gerçekten ii bir oyuncu

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

İliç'in kalıp kalmayacağı izlenen transfer politikasına göre belirlenmeli. Eğer oyun kurucu bir 10 numara transferi düşünülüyorsa -ki her fırsatta düşünüldüğü söyleniyor- İliç gönderilmeli. Zira böyle bir transferden sonra kalması hem takıma hem kendine zarar vermek olur. Ama yok 10 numara değil de yalnızca bir ön libero ve sol kanat transferi yapılacaksa İliç kalmalı.

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

aynen katılıyorum demirhan

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul'dan bildiriyor.

Bence gitmelidir son haftalardaki performansı iyi olabilir fakat ortaha sadan cok forvet gibi bizde de forvet cok yabancı kontenjanını açmak için gönderilmeli tabi önce transfer yapılırsa.

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen-Eski acik

ilic forvet oyuncusu sanki ilk sezonki performansi harika ama bizim istedigimiz futbolcu duran toplarin ustasi olacak ve teknik kapasitesi müthis olan oyuncular almak hagiden sonra böyle bir futbolcu karimiza cikmadi ne yazikki.ama ilic kalirsada sol kanada harika bir futbolcu sart

iliç gs de kalmalı ama iliç gelmeden önce o kdr çok yazılar övgüler yazdılar ki iliç hakkında bence hepsı yalan oldu.Örneğin en basiti iliç alex den kat kat daha güzel sol ayağı daha iyi diye birçok gazatede yazdı ama bence alex in tırnağı olamaz....

Nesil
    2006
    Yer
    Saraçoğlu//TelsimdeN

iliç kafasına eserse oynuo hiç bişi yapamadığı maclarıda bilios

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri