1 ile 30 arası toplam 37 sonuç

Konu: Beşiktaş - WoLfsburg | Şampiyonlar Ligi B Grubu 4.Maç

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Delgado,Holosko,Rıdvan mevcut sakatlar...

A.Gücü maçında sakatlanan Rüştü,İsmail,Toraman,Tello ve Nihat'ın oynaması zormuş...

Wolfsburg'ta Grafite cezalı.Dzeko'da oynayamayabilirmiş...

Eksik çok ama ne olursa olsun bu maç kazanılmalı.Şampiyonlar liginde varım diyorsan evinde bu maçı kazanacaksın.Kazanacağımıza da inanıyorum...

Wolfsburg takımının kadrosu kaliteli olsada Avrupa kupası tecrübeleri yok.Dünyanın en iyi futbolcuları bile bu atmosferden etkilenirken onların etkilenmesi kaçınılmaz.Bu açıdan taraftarada çok iş düşüyor...

Bu maçta kadro,teknik,taktik analizi yapmaya gerek yok aslında.Kim çıkarsa çıksın,saldıracaksın,basacaksın,koşacaksın yeneceksin...

Allah yardımcımız olsun...

Başarılar Beşiktaşım...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Bu maçta kadro,teknik,taktik analizi yapmaya gerek yok aslında.Kim çıkarsa çıksın,saldıracaksın,basacaksın,koşacaksın yeneceksin...
    Maçtan önce bu yorumu yapmıştım.Hala öyle olması gerektiğini düşünüyorum...

Kimse şu oynasaydı,şu taktikle çıkılsaydı galip gelirdik demesin.Beşiktaş tam kadroda olsa,en iyi taktiklşede çıksa bu anlayışla maçı kazanamazdı.Futbolcular maça beyin olarak hazır değildi...

Siyah ile belirttiklerim yüzünden değil kırmızı ile belirttiklerimi yapmadığımız,yapamadığımız için yenildik...

Sen kendi evinde oynuyorsun.Galip geldiğin taktirde önemli bir avantaj elde edeceksin.Maça öyle bir başlamalısın ki rakip neye uğradığını şaşırmalı.Dolayısıyla sen cesaretlenmeli,rakip tedirgin olmaya başlamalı.Buna paralel olarak tribünüde oyuna sokmuş olursun.Maçın başlama düdüğüyle birlikte 11 kişi ile topun arkasına geçtik.Ne bastık,ne koştuk,ne alan daralttık.Rakibe çok rahat pas yapma imkanı verdik.Aynı geçen sene İnönü'de yenildiğmiz F.Bahçe maçı gibi.O maçında ilk 10 dakikasında anlamıştım yenileceğimizi,bu maçta da anladım...

Adamlar her pozisyon 2'ye 1 üstündüler mücadelelerde.İ.Kaş'ın tuttuğu adam boşa çıkıyor top almak için o yerinde kalıyor.Uğur'un tuttuğu adam boş alana hareketleniyor o yerinde kalıyor.Tüm futbolcular için bu böyleydi.Adamlar boşlukları rahat rahat kullandılar,hiç zorlanmadan pas yaptılar.Onlar ise tam tersi.Top Bobo'ya geldiği anda göğüslüyor adam topu kaybediyo,top Serdar'a geldiği anda beline yapışıyor adam topu kaybediyor,Ekrem'e geldiği anda enesesinde rakibin nefesini hissediyor topu kaybediyor...

Wolfsburg deplasmanında nasıl puan aldın?Çok koşarak,yardımlaşarak,alanı daraltarak.Rakip her topu aldığında karşısında 2 kişi belirerek.Keza son dakikalarda kaybedilen Manu maçında da öyle...

Avrupada başarı topun arkasına geçmekten değil,koşmaktan,pres yapmaktan,alan daraltmaktan,topa sahip olmaktan topun kıymetini bilmekten geçiyor...

Beşiktaş hiçbirisini yapmadı dün.Maçın başından sonuna kadar mağlubiyeti hakettik...

Bu maçla birlikte Avrupa'ya veda ettik.Zaten bu maçı alamıyosan Avrupa'da oynamanında pek bir anlamı yok...

Ferrari,Fink ve Tabata kötünün iyileriydi...

Tebrikler Wolfsburg...

Son sözüm ne olursa olsun her zaman desteklediğim Denizli'ye.Dün sırf kendisini kurtarıp,aklayıp şimşekleri yönetim üzerine çekme yolunu seçtiği için.Şöyle ki maçın en iyilerinden,birşeyler yapmaya çalışan tek oyuncu olan Tabata'yı takım mağlupken,tribünler patlamaya hazırken oyundan çıkarıp taraftarların önüne olarak yem atmak; " benim bir suçum yok,ben daha iyi bir adam istedim yönetim gitti bunu aldı,bununla ancak bu kadar olur,dolayısıyla suç yönetimindir " mesajı vermeye çalıştı...

Kendisi adına çok şahane bir hamleydi.Tuttu da...

Teknik adamlığını ve tecrübesini tartışmam ama bu hareketi nedeniyle Denizli bende ki yerini kaybetti...

Mesaj Yetkileri