Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 37 sonuç

Konu: Beşiktaş - WoLfsburg | Şampiyonlar Ligi B Grubu 4.Maç

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arrow Beşiktaş - WoLfsburg | Şampiyonlar Ligi B Grubu 4.Maç

Tarih: 3 Kasım 2009 Salı, 21:45
    Stat: Beşiktas İnönü
    Yayın: Star Tv
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Delgado,Holosko,Rıdvan mevcut sakatlar...

A.Gücü maçında sakatlanan Rüştü,İsmail,Toraman,Tello ve Nihat'ın oynaması zormuş...

Wolfsburg'ta Grafite cezalı.Dzeko'da oynayamayabilirmiş...

Eksik çok ama ne olursa olsun bu maç kazanılmalı.Şampiyonlar liginde varım diyorsan evinde bu maçı kazanacaksın.Kazanacağımıza da inanıyorum...

Wolfsburg takımının kadrosu kaliteli olsada Avrupa kupası tecrübeleri yok.Dünyanın en iyi futbolcuları bile bu atmosferden etkilenirken onların etkilenmesi kaçınılmaz.Bu açıdan taraftarada çok iş düşüyor...

Bu maçta kadro,teknik,taktik analizi yapmaya gerek yok aslında.Kim çıkarsa çıksın,saldıracaksın,basacaksın,koşacaksın yeneceksin...

Allah yardımcımız olsun...

Başarılar Beşiktaşım...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

WoLfsburg son haftaLarda inanıLmaz formsuz. Savunmas çok büyük SOS veriyor. Biz ise formdayız ve kazanmaya aLışmış bir havamız var. İnönü de kendi seyircimiz iLe beraber sabırLa, kendi sahamızda bekLedem sürekLi WoLfsburg üzerine giderek oynarsak çok rahat gaLibiyet aLırız.

SavunmaLarı arkaya atıLan her topta inanıLmaz adam kaçırıyor, üstLerine geLen takımLara karşı inanıLmaz sıkıntıLar yaşıyorLar. Bu zaafLarını değerLendirmeLiyiz, Arkada oyun kurmayı ve kontroLLü saLdırmayı değiL, sürekLi üstLerine gidecek hamLeLeri düşünmeLi ve yapmaLıyız.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Luffy View Post
    WoLfsburg son haftaLarda inanıLmaz formsuz. Savunmas çok büyük SOS veriyor. Biz ise formdayız ve kazanmaya aLışmış bir havamız var. İnönü de kendi seyircimiz iLe beraber sabırLa, kendi sahamızda bekLedem sürekLi WoLfsburg üzerine giderek oynarsak çok rahat gaLibiyet aLırız.

SavunmaLarı arkaya atıLan her topta inanıLmaz adam kaçırıyor, üstLerine geLen takımLara karşı inanıLmaz sıkıntıLar yaşıyorLar. Bu zaafLarını değerLendirmeLiyiz, Arkada oyun kurmayı ve kontroLLü saLdırmayı değiL, sürekLi üstLerine gidecek hamLeLeri düşünmeLi ve yapmaLıyız.
    hayrettin abi kısaca gs'nin ilk 20 dk'da sivas'a yaptığını yapmalı beşiktaş. ben yeneceğini düşünüyorum inşallah yener.ondan sonra cska'yı da yener.manu garantileyeceği için o maçta berabere biter. beşiktaş ta çıkar diyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Beşiktaş gol atması lazım yenmesi için, gol attığı zaman sorun olacağını sanmam.Savunması kolay kolay açık vermez bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bjk ilk 20 dakikada 1 gol bulursa maçı alır..

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Beşiktaş alacak bu maçı ben güveniyorum. Ama erken gol bulmak şart.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Oyunu kısa alanda oynayayım derse hata yapar Beşiktaş. Asla savunmayı öne çıkarmamalı. Çok hızlı çıkıyo WFL takımı. Savunması hantal bu maç aslında tam Holosko'nun maçı ama oda sakat.. Dzeko - Grafite yok büyük ihtimalle ama kadroları o kadar sağlamki yedekleri Martins.

Uzaktan şut ve Savunmanın hızı beni korkutuyo bu maçta.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Nobre isimli futbolcu oynarsa gol atmakta çok zorluk çekeriz

Bobo-Batuhan oynarsa en az 2 gol atarız. Martinsten korkuyorum sadece. Dzeko martins kadar hızlı olmadıgı için Ferrari kilitleyebilir ancak Martinsin hızına asla yetişemez Sivok-Ferrari ikilisi.

Birde serbest vuurşlardan çok korkuyorum Misimovicten. Fakat bugün 2-1 ile kazanacağımızı düşünüyorum.

Nesil
    2006

Batuhanin oynama ihtimali yok bence, Denizli oynatmaz.

Bobonun maci olur bu mac,yenersek insallah az gollu olur.1-0 belki 2-1 olur.

Ozellikle Tello oynarsa,Tabata ve Bobonun maci olucak.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Ernst'de bağırsak enfeksiyonu geçirmiş son anda stada getirilmemiş.

Toraman-Tello-nihat-İsmail-Ernst

Ankaragücü :@ .......................

Nesil
    2006

Beşiktaş'ın geçen maçda ki izleniminden sonra ve güzel bir çıkış yakalamışken Wolfsburg'u yeneceğini düşünüyorum. Zafere yakınız.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ernst'in olmaması çok büyük talihsizlik. İ.Toraman, Rüştü, Nihat 3'lüsü ve Holosko da yok. Ama, eksiklere rağmen sahamızda kazanacak güce sahibiz. Maçı çevirecek isimler mevcut takımda. Rastgele KARTAL'ım. Kader maçımızı alalım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

1-0 yenik gidiyoruz. Ernst'in eksikliğini hissediyoruz.

Nesil
    2006

Hakan ilk iki golde inanılmaz hatalar yaptı. İlk golde çok önde duruyordu, kurtarması fiziki olarak imkansızdı. İkinci gol bana Volkan'ın Schalke maçında yaptığı hatayı hatırlattı. Söylenecek söze gerek yok, amatörce yenildik. Yazık oldu. Beşiktaş'a üçüncülük yarışında başarılar. İlk iki için artık mucize gerek.

İlk iki için kazanmak zorundaydı Beşiktaş ama bu olmadı kötü bir şekilde mağlup oldular.Ve bu arada Manu-CSKA maçında CSKA 3-1 önde gidiyordu maç 3-3 bitmiş

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Bjk ilk 20 dakikada 1 gol bulursa maçı alır..
    demiştim bırakın maçı almayı berabere bile kalmayı haketmedi. Bjk için en iyisi 3. lük olacaktı ama o bile artık yok bana göre. Neden 3. lük çünkü 2. olsa bile bu oyunla 2. turda hiç bir iş yapamaz. A.L. de dişine göre rakipler var. Gerçi bu gruptaki WSL ve CSKA yı ekarte edemiyorsan Avrupa Ligindede ilerki turlarda da pek birşey yapamazsın ama..

Şampiyonlar Ligi seviyesinde bir kadro yok. Grupta CSKA nın kadrosu bana göre daha vasat. Ama gittiler son 5 dakikada yedikleri 2 gol sonucu 3-3 berabere kaldılar. Beşiktaş daha önce kimleri yendi burada. ne takım oyunu ne düzen hiç birşey yok bu takımda. Bana göre forvetten önce iki tane AML ve AMr dediğimiz yerlere adam alınmalıdır. Orta kesen bir tello var takımda, hiç bir tane isabetli orta yok. Orta açmak zor geliyor galiba. Kanatlardan forvetlere kafa golü attıracak bir tane pozisyon var Bobonun kaçırdığı başka yok. Serdar Özkan denen şahıs nerede çalım atması gerektiğini bilmiyor. Sürekli çalıma girmeli sanıyor. Pas desen onuda yapamıyor. AMR mevki için yetersiz bir oyuncu bence.. Daha sonra İnceman topu bir alıyor bir daha rakibe verene kadar ayağında tutuyor. Ekrem Dağ hızlı ve teknik onu beğeniyorum. Ferrari iyiydi onuda beğendim. Bobonun hiç bir özelliği yok. En kısa zamanda gitmesi gerekir. Adamın yaptığı birşey yok. Bu takım da hiç mi adam gibi bir şut atan olmaz ya İlk 25 dakikada 1 şut çekmiş. WSL 8 şut çekmiş 1 gol atmış yazık ya kendi sahanda oynuyorsun. Kendi fikrimdir Bu beğenmediğim İ.Üzülmez, bugünkü fiziğiyle saha içindeki taktik ve teknik bilgisiyle ve yaptıklarıyla bu takımdaki bir çok oyuncuyu cebinden çıkarır. Gerçekten takdir edilecek birisiymiş bugün gördüm. Hiç bir şey yapmazsa ruh ile basıyor koşuyor birşeyler deniyor.

Neyse zaten M.Denizli aldığı 1 puanla yetinir. Evindeki CSKA maçınıda kazanamaz, manc. maçınıda görünüşe göre.. İlerisi düşünülmeli kadro yenilenmelidir. Bu kadro Türkiyede ilk 3 e giremez.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

YıLdırım Demirören yeter!
    Bu maç için değiL, artık yeter yahu...
    Bu takımda Ferrari Sivok Ernst,gerisi yaLan arkadaş...

Nesil
    2006

Mac icin soylenecek bir sey yok , realist olalim grup sonunculugumuz kesinlesti.

Ben ilk basta Demirorene,sonra Mustafa Denizliye,sonra ruhsuz futbolculara ve son olarak 4. torbadan bizim gruba Wolfsburgu ceken Messiye selamlarimi yolluyorum

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Besiktas takimina komple revizyon lazim.. Tabata gibi 30 yasina girmis bir oyuncuya 8,5 milyon € bonservis veriliyor adam sezon basindan beri vasatin üstüne cikamadi halbu ki o paraya avrupa'dan daha kaliteli bir oyun kurucu alinabilirdi. Besiktas'a transfer yapmasini bilen bir baskan gelmelidir. Mustafa Denizli'nin de gitmesi gerekir Besiktas'i sampiyon yaparak zaten görevini yerine getirdi bu saatten sonra Besiktas'in Avrupa'da gruptan cikmasini hayal olarak görüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yazık gerçekten yazık. Almanya'dan hiç ders almamış Mustafa hoca. 90 dk kapandı Almanya'da WFL'yi öyle durdurmaya çalıştı. Burada böyle olmayacağı belliydi yine aynısını denedi. Ekrem - Uğur - Serdar Özkan nerelerde oynadı biri bana söyleyebilirmi. Bir bakıyorum Uğur sağ açıkta Serdar forvet arkası Fink forvet. Ne oluyo yahu kim nerde oynuyo.

Ne taktik var nede oyun anlayışı. Sürmüş sahaya herkes kafasına göre oynuyo. Ferrari olmasa dün akşam fark yiyecekti Beşiktaş. Hakan sağolsun bütün topları sektirdi. Mademki avrupa maçına çıkaracaksın hazırlasana şu adamı. Bütün avrupa maçlarında o geçiyo kaleye hepsindede hüsrana uğradı. Adam psikolojik olarak - ( eksi ) başlıyo maça.

Artık iş bitti. 3. olmasıda hayal Beşiktaş'ın. İnanan varmı acaba içinizde Beşiktaş gidip Manchester'ı İngiltere'de yensin. Hele başında mustafa Denizli varken.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Mustafa DenizLi nin egoLarı yüzünden bu durumLara düştük. Gerçekten çok üzücü. YıLLardır bağırıyoruz bu takım tek forvet oynamaz diye. Orta aLanda Uğur, Ekrem gibi iki takozLa oynayacağına sadece Fink ve Tabata önLerinde iki hücum adamı iLe oyna eLLi kat daha verimLi oLur. Ama bunu ısrarLa anLamıyor nedense DenizLi.

WoLfsburg a bakıyoruz. AdamLar orta da tek Josue önLerinde Misimovic ve çift forvetLe maça çıkıyorLar. Sen sanki grupta 10 puandasın karşında da ReaL varmış gibi maça zaten maça çıkmadan kaybetmiş bir strateji iLe çıkıyorsun.

SıkıLdım artık DenizLi nin gereksiz fanteziLerini izLemekten.

Yeter Demirören, Yeter DenizLi

Bir rekLam var son günLer de hayLi popüLer. Orada Metin Tekin ve PascaL bakın ne diyor. ''Beşiktaş Aşk`tır Aşk!''

İçinizde bu Aşk ı ve bu sevgiyi taşımıyorsanız aLın başınızı gidin buraLardan. Yeter bıktık..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Jay CutLer View Post
    Besiktas takimina komple revizyon lazim.. Tabata gibi 30 yasina girmis bir oyuncuya 8,5 milyon € bonservis veriliyor adam sezon basindan beri vasatin üstüne cikamadi halbu ki o paraya avrupa'dan daha kaliteli bir oyun kurucu alinabilirdi. Besiktas'a transfer yapmasini bilen bir baskan gelmelidir. Mustafa Denizli'nin de gitmesi gerekir Besiktas'i sampiyon yaparak zaten görevini yerine getirdi bu saatten sonra Besiktas'in Avrupa'da gruptan cikmasini hayal olarak görüyorum.
    Beşiktaş bi revizyonu daha kaldırırmı acaba?

Bu takımın son yıllarda transfere harcadığı paranın haddi hesabı yok.Alınan birçok oyuncu verilen milyon dolarlar ama ortada elle tutulur bence hiçbirşey yok geçen yıl ki şampiyonluk var ancak o şampiyonlukta bile TS ve Sivas zorladı zorladı ama olmadı .çok ahım şahım bir oyun ve sezon geçireden BJK şampiyon oldu sonrada Tabata gereksiz ama 8.5 m€ İsmail 8 m € dahada böyle birsürü gereksiz para verilmiş adamalar.Yazık yani o taraftara yazık.O paralara yazık.O paralarla neler yapılırdı yahu.

Müthiş yanlış bir transfer politikası izlendi yıllardır BJK'de ayrıca transferden anlayan başkan değil bir drektör o işlere bakan biri gerekli.Bence başkan tranzfer yapmaz.Bknz.Adnan Polat>>>Haldun Üstünel

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bana göre Beşiktaş'ın şuanki en iyi oyuncusu Ferrari dir. Tutan transferler;

Ferrari ve İsmail gibi duruyor. Şu Ferrari yi Bilicanın yerinde görmek isterdim. Eminim ya Servet ya Lugano ile oynasa Gs de veya Fb de İki takımda Avrupa Ligini kaldırabilir. Çok süper bir oyuncu. Yüreğiyle oynuyor. Savunmayı tek başına yönetiyor.

Eğer bir takımın art arda aynı takımla oynadığı maçlarda bir stoper maçın en iyisi oluyorsa o takımda sorun var demektir. Bjk ileride hiç birşey yapamıyor. Herkes bir tarafta. Wfl. takımı gözü kapalı pas yapabiliyor çünkü bir sistemleri var. Kopmuyorlar. Neyse çok takılmamak lazım. CSKA maçını kazanıp en azından bi 400 puan alıp ülke puanına katkı yapabilme şansları var.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

maç 0-1 iken günün verdiği yorgunluğa yenik düşerek 75. dk'dan sonra uyuyakalmışım. Uyandığımda dakika 92'ydi ve 0-3 olmuş maç Gerçi biz bunlara alışığız. Ne diylim zaten birşey beklemiyordum.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Bobo + Nobre SAT! Kaliteli uzun yabancı bir santrafor AL! Beşiktaş'ın ilacı bu.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

wolfsburg bu formsuzluğuyla beşiktaşa 3 atıyor bir fenerli olarak beşiktaşta yönetimin değişmesi gerek ilk baştada aziz yıldırımın yaptığı gibi tribünlerdeki gruplaşmayı yok etmeli ki rahat etsinler bizim grup dağılmada önce tartışmasız bizdik en çok bağıran formumuzdan biraz kaybettik ama rahat maç izliorz olay olmuyor ilk bu gruplar gitmeli sonrada iyi bir yönetimle devam edilmeli

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İLaç onLar bunLar değiL. Tamamen taktikseL hataLar. Yoksa ben doğru strateji iLe Beşiktaş ın çok daha iyi işLer yapabiLeceğine inanıyorum.

*DenizLi orta sahayı kaLabaLık tutayım, daha çok basayım, top bende kaLsın diye uğraşırken iLeri de ki gücü azaLtıyor. Şimdi Ekrem ve Uğur ya da Fink Li bir orta saha yı kaLabaLık tutsan ne oLur. Ekrem koşuyor, koşuyor icraat sıfır. Ne oLumLu goL pozisyonu yaratacak bir pas, ne bir adam gibi orta, hiç birşey yok. Uğur desen aynı. Fink desen bu adam kesici pas dağıtımını yapacak, şut atacak adam değiLki. WoLfsburg da sadece Josue bu Beşiktaş ın üç adamının yaptığı işi yaptı dün akşam. Yani bir sistemin oLacaksa, ona da uygun oyuncuLarın oLacak. DenizLi nin bu kadar bunLarı görememesi beni kahrediyor.

*Tabata adam ne yapsın. SürekLi orta saha gerisinde top aLmaya, topu taşımaya çaLışıyor. Azıcık adam geçip, birşeyLer yapayım dese hemen kenardan uyarı geLiyor, ''Tek top,tek top''diye. Sanki BarceLona yız da.

*Forvet oyuncuLarı çok yanLız kaLıyor. Bobo forvetmi oynadı, Sağ açıkmı, soL açıkmı bunu kavrayabiLmek için epey bir teorem üretmek gerek. Forvet oynadı demeye Yüz şahit Lazım.

İşin noktası DenizLidir. Takımın bu haLde oLmasında Demirören kadar kendisinde de pay vardır. Dün gece hiç kasmasa, sadece 442 bir kadro sürüp sahaya takımı oynatsa bu takım kendi kendine taktiksiz WoLfsburgu yenerdi. Varsa aksini iddaa eden söyLesin.

Beşiktaş ın bu kadro yapısında sistem beLLi. 442 dir. Bu oyuncuLarı bu sistem dışında hangisinde oynatırsan oynat iş yapmaz. KaLede farketmez, SoLda İsmaiL, sağda Rıdvan savunmada Sivok, Ferrari, orta sahada Ernst, Tabata, forvet Bobo, Nobre. BakaLım ondan sonra bu takım oynayacak mı, oynamayacak mı.

Bence DenizLi kasti yapıyor bunLarı. Bir an önce gitmek için biLerek bu koskoca camiaya Demirören iLe beraber zarar veriyorLar.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Bu maçta kadro,teknik,taktik analizi yapmaya gerek yok aslında.Kim çıkarsa çıksın,saldıracaksın,basacaksın,koşacaksın yeneceksin...
    Maçtan önce bu yorumu yapmıştım.Hala öyle olması gerektiğini düşünüyorum...

Kimse şu oynasaydı,şu taktikle çıkılsaydı galip gelirdik demesin.Beşiktaş tam kadroda olsa,en iyi taktiklşede çıksa bu anlayışla maçı kazanamazdı.Futbolcular maça beyin olarak hazır değildi...

Siyah ile belirttiklerim yüzünden değil kırmızı ile belirttiklerimi yapmadığımız,yapamadığımız için yenildik...

Sen kendi evinde oynuyorsun.Galip geldiğin taktirde önemli bir avantaj elde edeceksin.Maça öyle bir başlamalısın ki rakip neye uğradığını şaşırmalı.Dolayısıyla sen cesaretlenmeli,rakip tedirgin olmaya başlamalı.Buna paralel olarak tribünüde oyuna sokmuş olursun.Maçın başlama düdüğüyle birlikte 11 kişi ile topun arkasına geçtik.Ne bastık,ne koştuk,ne alan daralttık.Rakibe çok rahat pas yapma imkanı verdik.Aynı geçen sene İnönü'de yenildiğmiz F.Bahçe maçı gibi.O maçında ilk 10 dakikasında anlamıştım yenileceğimizi,bu maçta da anladım...

Adamlar her pozisyon 2'ye 1 üstündüler mücadelelerde.İ.Kaş'ın tuttuğu adam boşa çıkıyor top almak için o yerinde kalıyor.Uğur'un tuttuğu adam boş alana hareketleniyor o yerinde kalıyor.Tüm futbolcular için bu böyleydi.Adamlar boşlukları rahat rahat kullandılar,hiç zorlanmadan pas yaptılar.Onlar ise tam tersi.Top Bobo'ya geldiği anda göğüslüyor adam topu kaybediyo,top Serdar'a geldiği anda beline yapışıyor adam topu kaybediyor,Ekrem'e geldiği anda enesesinde rakibin nefesini hissediyor topu kaybediyor...

Wolfsburg deplasmanında nasıl puan aldın?Çok koşarak,yardımlaşarak,alanı daraltarak.Rakip her topu aldığında karşısında 2 kişi belirerek.Keza son dakikalarda kaybedilen Manu maçında da öyle...

Avrupada başarı topun arkasına geçmekten değil,koşmaktan,pres yapmaktan,alan daraltmaktan,topa sahip olmaktan topun kıymetini bilmekten geçiyor...

Beşiktaş hiçbirisini yapmadı dün.Maçın başından sonuna kadar mağlubiyeti hakettik...

Bu maçla birlikte Avrupa'ya veda ettik.Zaten bu maçı alamıyosan Avrupa'da oynamanında pek bir anlamı yok...

Ferrari,Fink ve Tabata kötünün iyileriydi...

Tebrikler Wolfsburg...

Son sözüm ne olursa olsun her zaman desteklediğim Denizli'ye.Dün sırf kendisini kurtarıp,aklayıp şimşekleri yönetim üzerine çekme yolunu seçtiği için.Şöyle ki maçın en iyilerinden,birşeyler yapmaya çalışan tek oyuncu olan Tabata'yı takım mağlupken,tribünler patlamaya hazırken oyundan çıkarıp taraftarların önüne olarak yem atmak; " benim bir suçum yok,ben daha iyi bir adam istedim yönetim gitti bunu aldı,bununla ancak bu kadar olur,dolayısıyla suç yönetimindir " mesajı vermeye çalıştı...

Kendisi adına çok şahane bir hamleydi.Tuttu da...

Teknik adamlığını ve tecrübesini tartışmam ama bu hareketi nedeniyle Denizli bende ki yerini kaybetti...

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Az olan umudumu da aldı, götürdü bu ruhsuz herifler yaa. Bu kadar silik bir futbolu, bu sezonki hiçbir maçta oynamamıştık. Artık 3.lük şansımız da kalmadı grupta, geçmiş olsun.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri