-
10.1 ve 10.1.0d84259 editör sürümü ile gerek sizin yaptığınız dosyalar gerek kendi yaptığım statü kullanılarak 5 gruptan 12 takımın çıkacağı şekliyle yapılan denemede fikstür dosyaları kullanılmasa da 2. Sezonlar ne üst liglerde ne alt liglerde 10.1 sürümü itibariyle başlamamaktadır. Yani sorun sadece fikstür değildir. Belki de 10.0 sürümüyle 10.1 sürümü arasında SI bişey ekledi de arada bir aksaklık oldu.
Zaten datanın orjinal halinde yani inaktif olarak belirlenen 3. ligde (statüden farklı olarak) bir 5. grup yoktur. 5. Grup eklendikten ve statü ve kurallar girilip (ki bu kurallar split yerine sadece lig ve promotion play-off bile olsa ) 10.1 sürümü itibariyle lig oynatıldıktan sonra (tamamen holiday modunda) herhangi bir şekilde 2. sene başlayamamaktadır. Tarihlerden kaynaklanan bir sıkıntı olmadığını söyleyebilirim hatta tarihleri değiştirerek de çokça denemeler yaptım.
Bu arada editörde fikstürler database'e dahil olmadığından merge edilememekte sadece xml üzerinden dosyalar arası taşıma yapılabilmektedir.
Türkiye dosyasını gerek klasörde tek xml olarak gerekse bana ait olan birkaç ülke ve diğer çeşitli ülkeler ile bir arada olarak denedim. Diğer hiç bir ülke çakışma yaratmadan fikstür yaratırken türkiye dosyası 2009/2010 sezonu bitiş dereceleriyle kaldı...
Mesaj Yetkileri