Quote Originally Posted by THEFM View Post
Bjk ilk 20 dakikada 1 gol bulursa maçı alır..
demiştim bırakın maçı almayı berabere bile kalmayı haketmedi. Bjk için en iyisi 3. lük olacaktı ama o bile artık yok bana göre. Neden 3. lük çünkü 2. olsa bile bu oyunla 2. turda hiç bir iş yapamaz. A.L. de dişine göre rakipler var. Gerçi bu gruptaki WSL ve CSKA yı ekarte edemiyorsan Avrupa Ligindede ilerki turlarda da pek birşey yapamazsın ama..

Şampiyonlar Ligi seviyesinde bir kadro yok. Grupta CSKA nın kadrosu bana göre daha vasat. Ama gittiler son 5 dakikada yedikleri 2 gol sonucu 3-3 berabere kaldılar. Beşiktaş daha önce kimleri yendi burada. ne takım oyunu ne düzen hiç birşey yok bu takımda. Bana göre forvetten önce iki tane AML ve AMr dediğimiz yerlere adam alınmalıdır. Orta kesen bir tello var takımda, hiç bir tane isabetli orta yok. Orta açmak zor geliyor galiba. Kanatlardan forvetlere kafa golü attıracak bir tane pozisyon var Bobonun kaçırdığı başka yok. Serdar Özkan denen şahıs nerede çalım atması gerektiğini bilmiyor. Sürekli çalıma girmeli sanıyor. Pas desen onuda yapamıyor. AMR mevki için yetersiz bir oyuncu bence.. Daha sonra İnceman topu bir alıyor bir daha rakibe verene kadar ayağında tutuyor. Ekrem Dağ hızlı ve teknik onu beğeniyorum. Ferrari iyiydi onuda beğendim. Bobonun hiç bir özelliği yok. En kısa zamanda gitmesi gerekir. Adamın yaptığı birşey yok. Bu takım da hiç mi adam gibi bir şut atan olmaz ya İlk 25 dakikada 1 şut çekmiş. WSL 8 şut çekmiş 1 gol atmış yazık ya kendi sahanda oynuyorsun. Kendi fikrimdir Bu beğenmediğim İ.Üzülmez, bugünkü fiziğiyle saha içindeki taktik ve teknik bilgisiyle ve yaptıklarıyla bu takımdaki bir çok oyuncuyu cebinden çıkarır. Gerçekten takdir edilecek birisiymiş bugün gördüm. Hiç bir şey yapmazsa ruh ile basıyor koşuyor birşeyler deniyor.

Neyse zaten M.Denizli aldığı 1 puanla yetinir. Evindeki CSKA maçınıda kazanamaz, manc. maçınıda görünüşe göre.. İlerisi düşünülmeli kadro yenilenmelidir. Bu kadro Türkiyede ilk 3 e giremez.