İLaç onLar bunLar değiL. Tamamen taktikseL hataLar. Yoksa ben doğru strateji iLe Beşiktaş ın çok daha iyi işLer yapabiLeceğine inanıyorum.
*DenizLi orta sahayı kaLabaLık tutayım, daha çok basayım, top bende kaLsın diye uğraşırken iLeri de ki gücü azaLtıyor. Şimdi Ekrem ve Uğur ya da Fink Li bir orta saha yı kaLabaLık tutsan ne oLur. Ekrem koşuyor, koşuyor icraat sıfır. Ne oLumLu goL pozisyonu yaratacak bir pas, ne bir adam gibi orta, hiç birşey yok. Uğur desen aynı. Fink desen bu adam kesici pas dağıtımını yapacak, şut atacak adam değiLki. WoLfsburg da sadece Josue bu Beşiktaş ın üç adamının yaptığı işi yaptı dün akşam. Yani bir sistemin oLacaksa, ona da uygun oyuncuLarın oLacak. DenizLi nin bu kadar bunLarı görememesi beni kahrediyor.
*Tabata adam ne yapsın. SürekLi orta saha gerisinde top aLmaya, topu taşımaya çaLışıyor. Azıcık adam geçip, birşeyLer yapayım dese hemen kenardan uyarı geLiyor, ''Tek top,tek top''diye. Sanki BarceLona yız da.
*Forvet oyuncuLarı çok yanLız kaLıyor. Bobo forvetmi oynadı, Sağ açıkmı, soL açıkmı bunu kavrayabiLmek için epey bir teorem üretmek gerek. Forvet oynadı demeye Yüz şahit Lazım.
İşin noktası DenizLidir. Takımın bu haLde oLmasında Demirören kadar kendisinde de pay vardır. Dün gece hiç kasmasa, sadece 442 bir kadro sürüp sahaya takımı oynatsa bu takım kendi kendine taktiksiz WoLfsburgu yenerdi. Varsa aksini iddaa eden söyLesin.
Beşiktaş ın bu kadro yapısında sistem beLLi. 442 dir. Bu oyuncuLarı bu sistem dışında hangisinde oynatırsan oynat iş yapmaz. KaLede farketmez, SoLda İsmaiL, sağda Rıdvan savunmada Sivok, Ferrari, orta sahada Ernst, Tabata, forvet Bobo, Nobre. BakaLım ondan sonra bu takım oynayacak mı, oynamayacak mı.
Bence DenizLi kasti yapıyor bunLarı. Bir an önce gitmek için biLerek bu koskoca camiaya Demirören iLe beraber zarar veriyorLar.