Originally Posted by
ABOOO
Ben aslında önceki yaşamımda Freddy Cruger idim.
ahah yaklaşın seveyim sizi ehuehuehjnsddnlsçmsdms
Teşhis:
Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadındınız. in uw laatste, eerdere reïncarnatie.
Bugünkü Sibirya civarında bir yerlerde 1125 civarında doğdunuz.
Bir çiftçi, dokumacı veya terziydiniz..
--------------------------------------------------------------------------------
Önceki o yaşamınızdaki kısa psikolojik profiliniz:
Seyahat etmeyi ve araştırmayı hep sevdiniz. Bir detektif veya casus olabilirdiniz.
--------------------------------------------------------------------------------
Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşamınızda bazı konularda başarısız olmuş olmanız. Önceki yaşamınızın şimdikine aktardığı ders ve vazife:
Dersiniz: Zihninizin gelişmesi ve genişlemesi. İyi bir öğretmen bularak zaman ve enerjinizin bir kısmını onun bilgeliğine harcayın.
Bu ne bea.Ne alaka

Ne diyor bu

Sibirya da nasıl çiftçi olunabiliyor anamadım
Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadındınız. in uw laatste, eerdere reïncarnatie.
Bugünkü Tayland civarında bir yerlerde 875 civarında doğdunuz.
Bir öğretmen, matematikçi veya jeologdunuz..
Önceki o yaşamınızdaki kısa psikolojik profiliniz:
Mütecessis ve kaşif, her şeyi dibine kadar araştıran, her kitabı son satırına kadar okuyan biri. Drama yeteneği, doğuştan aktör.
Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşamınızda bazı konularda başarısız olmuş olmanız. Önceki yaşamınızın şimdikine aktardığı ders ve vazife:
Dersiniz: ihtiyatlı ve makul olmayı öğrenip başkalarına öyle davranmayı öğretmek. Mantıklı düşünmeden yoksun olanlara yardım ettiğinizde yaşamınız daha mutlu olacaktır