Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 39 arası toplam 39 sonuç

Konu: Diyarbakırspor Galatasaray Maçına Çıkmama Kararı Aldı..!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Biz Her maç istiklal marşından sonra "Şehitler ölmez vatan bölünmez. Kahrolsun pkk" diye bağırıyoruz zaten. Ki olması gerekde bu. Sen istiklal marşını ıslıklarsa Al sana "Kahrolsun pkk !"

Bence Çok doğru bir karar. Yine olaylar çıkacak maçtan önce ve maç içinde. Hiç gerek yok . Çıkmasınlar maça. Ama yumşamaya başladılar. Şimdide Gerekirse paf takımla çıkarız diyorlar.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

"Kahrolsun PKK" lafına niye bu kadar sinirleniyorlar ki.O laf PKK'ya değil mi?

Üstlerine alınmasınlar geçsinler...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

a2 leri antep deplasmanina gitmemis Heralde ruyalarimiz gercek oluyor Diyarbakir ligden gidiyor

Default D.Bakır maça çıkmadı!

Diyarbakırspor A2 takımı bugün Gaziantepspor A2 takımıyla deplasmanda oynaması gereken karşılaşmaya çıkmadı. Geçtiğimiz hafta sonu Gaziantepspor ile Diyarbakırspor arasında Gaziantep'te yapılan Turkcell Süper Lig karşılaşmasında yaşanan olaylar sonrası, Diyarbakırspor A2 takımının bugünkü karşılaşmaya gelmediği öğrenildi.

Diyarbakırsporlu yöneticiler bu konuda bir açıklama yapmadı.

KARAR PERŞEMBE AÇIKLANACAK
    Diyarbakırspor Kulübü yönetimi, Galatasaray maçına çıkıp çıkmama ile ilgili kararını Perşembe düzenleyeceği basın toplantısıyla açıklayacak.

Yeşil-kırmızılı kulüp yönetimi Gaziantepspor maçının ardından ''ırkçılık içeren söylemler ve hakemlerin yanlı tutumunu'' protesto etmek için aldığı Galatasaray maçına çıkmama kararı ile ilgili Perşembe günü saat 12.00'de kulüp binasında basın toplantısı düzenleyecek.

İstanbul'da gerçekleştirilen Kulüpler Birliği Vakfı toplantısı için İstanbul'a giden Başkan Çetin Sümer, akşam Diyarbakır'a dönecek. Sümer başkanlığındaki kulüp yönetimi kendi arasında akşam ve Perşembe sabah yapacağı son değerlendirmenin ardından nihai kararını basın toplantısında açıklayacak.

Öte yandan, Kulüpler Birliği Vakfı'nın yanı sıra bazı siyasiler ile sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle konuyu değerlendirmeye devam eden kulüp yöneticilerine Galatasaray maçına çıkılması yönünde telkinlerin sürdüğü öğrenildi.

Sporx

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Burada da ayrımcılık yapmayalım, ülkeyi bölmeye çalışan 3-5 çapulcunun ekmeğine yağ sürüp genelleme yaparak dışlamayalım kimseyi.

Diyarbakır ligden çekilsin, sonra da bunu bazı kesimler çok iyi kullansın, bizi istemiyorsunuz, her gittiğimiz yerde teröristsiniz diyorsunuz diyerek yapmak istediklerini yapsınlar. Ben bunu istemiyorum, sonuna kadar Diyarbakırspor bu ligde olmalı. Diyarbakırspor'u terör örgütüyle eş görenler, terör örgütü diye itham edenler de cezalandırılmalı. Ayrıştırarak, sen kötüsün diyerek elimize birşey geçmez, birlik, beraberlik önemli.

Tabi bunu sağlayacak kurumların da gerçekten samimi olması gerek ve çözüm olabilecek şeyler yapması gerek. Çekilmekle ya da oynatmamakla bir çözüme kavuşulmaz, daha çok karmaşa olur.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nerde Yaşıyoruz Yav İstiklal Marşını Islıklayan ve Çetin Sümerin de Hiçbir Yaptırım Yapmadan Yapanlara Pis Pis Bakan Bir Başkandan Daha Ne Beklerim Ben Bu Ne Ya Siyasette Siz Burda Siz Nedir Ulan Bu Sizden Çektiğimiz Sizden Başka Varmı Lan Böyle Türklüğü Aşağılayan. Dağda Siz Mecliste Siz Sporda Siz Galiba Bu Türkiye de En Akıllı Sizsiniz Heralde Babanızın Yeri mi Burası. O Belediye Başkanlarınıda Gördük Kulüp Başkanınıda Gördük. Kimse Bana Çıkıpta Demokrasi Var Saygılı Olun Kardeşçe Falan Demesin Bize Bunları Yapanlara Ben Eyvallah Diyecem Ha Yok Öyle. Zaten Seneye Askere Gidecem Gider Vatan İçin Şehit Olurum Daha İyi. Hadi Eyvallah Herkese.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ligden çekiliriz tehdidi sadece ligin temel takımları için etkili bir yöntemdir. Diyarbakırspor ligden çekilse kimsenin yas tutacağını sanmıyorum. Hatta sevinçle karşılanacak bir haber olur.

Bir takımın her maçında olay olmamalıdır. Ben genellemelere karşı olsamda yapılanı görmemekte olmuyor. Sen yapılan tezahüratlara karşıysan ve biz Pkk değiliz diyorsan bunun böyle olduğunu göster. Çünkü orada kahrolsun kürtler yada kahrolsun Diyarbakır'lılar denmiyor. Eğer bu denseydi ayrımcılık,ırkçılık lafı doğru kabul edilebilirdi. Kahrolsun Pkk dendiğinde taraftarında katılır ve olay çözülür. Çünkü sen Pkk değilsin ve desteklemiyorsun.

Olayın dibinde küfür kültürü yatıyor. Sen bu etiketi üstünden attığında Diyarbakır kümeye diyecekler veya Diyarbakırla alakalı bir sürü küfür dönecek. Sen bu etiketi üstüne yapıştırdıkça bunlar yerine farklı şeyler söylenmeye devam edecektir.

Bir zahmette çekilsinler. Ama ligden değil bu takımın üstünden ellerini çeksinler..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Belediye Başkanını herkes tanıyor zaten. Yapılanları abartarak iyice kızıştırıyor, spordan siyaset yapıyor. Bence bu olayı yatıştırması gereken kişiler böyle yaptıktan sonra o stadda olay eksik olmaz ve heryerde böyle olay çıkar. Bir belediye başkanı öyle konuşmamalıydı. D.Bakır a söylenen birşey yok. PKK kahrolsun deyince üstlerine alınıyorlarsa bu onların sorunudur.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Maca cikcaklarmis. Bu diyarbakirin baskanida bi oyle bi boyle suphe duymaya basladim.

Insallah Galatasaray sunlara 6-7 tane atarda bi daha karar verirler

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri