Maça izlemeye başladığımda başlamıştı, kadroları görememiştim, maç oynandıkça oyunculara bakıyorum, inanamadım gerçekten. Düşünüyorum, son yıllarda büyük bir takımın bu kadar az savunmayı düşünecek şekilde oynadığını hatırlamıyorum.

Trabzonspor'da Umut pozisyonları değerlendiremedi ama kaçırdıkları, eski Umut'un kaçırdığı gibi değildi, gerçekten güzel hamleler yaptı ama Hakan çok başarılıydı. Trabzon bulmuşken ilk devre mutlaka golü atmalıydı, 2. devre aynı mantıkla sahaya çıktı Beşiktaş ama Trabzon nedense bocaladı ve golü yedi. Trabzon tek kale oynadı ama iyi oynamadı bana göre.

Beşiktaş önceki maçlarda olduğu gibi oynasayıd, 9 tane adamla savunma yapmasaydı bu kadar pozisyon vermezdi. Ama ne dersek diyelim kazandılar ve kazanan haklıdır.

Fenerbahçe karşısında böyle bir Beşiktaş'ı görmeyi çok isterim ama İnönü'de böyle kadroyu görse taraftar, daha maç başlamadan hem Mustafa Denizli'yi hem de Demirören'i gönderirler.

Beşiktaş kazanmaya devam ediyor, Galatasaray'ın 2 haftada olası puan kaybı ve Fenerbahçe maçını Beşiktaş'ın kazanması halinde zirveye yetişmiş olacak ve ligde yarış yeniden başlayacak.