Last edited by MeMo : 08.Kasım.2009 at 23:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Böyle devam ederse bu durum ve Tuncay için başka talipli çıkmazsa -ki geçen sezonu iyi geçirmesine rağmen sezon başında çok fazla çıkmadı- devre arasında Tuncay'ı tekrar ülkemizde görebiliriz..
So what?
Saike
Tuncay, bu davranışından dolayı mutlaka gönderilir. Bonservisi fazla olduğundan Fenerbahçe devre arası kiralık olarak alır. Buraya yazıyorum.
İngiltere Premier League'de Pazar günü oynanan karşılaşmada milli futbolcumuz Tuncay Şanlı'nın takımı Stoke City KC Stadyumu'nda konuk olduğu Hull City'e deplasmanda 2-1 mağlup oldu.
Maça damga vuran olay ise Tuncay'ın hocası Anthony Richard "Tony" Pulis tarafından 81'de oyuna dahil edilişi ve 87'de oyundan alınışı oldu. Büyük yankı uyandıran hareketin ardından 51 yaşındaki çalıştırıcı şu açıklamalarda bulundu:
"Bu hareketle ilgili bir problemim yok. Yine olsa yine yapardım. 10 kişi kalmıştık ve mecburduk. Bu Tuncay ya da benimle alakalı bir şey değil. Bu takım ile ilgili bir şey. Her zaman önce takım gelir. Kendi yarı sahamıza gömülmüştük ve bir defans oyuncusuna daha ihtiyacımız vardı.
Ayrıca bu kararın nedenini Tuncay'a açıklama gibi bir zorunluluğum da yok. Dave Kitson'u oyundan alsaydım bu sefer o hayal kırıklığı yaşayacaktı. Tuncay'ın üzgün olduğunu biliyorum. Gururuna dokundu ve maç sonunda onu gördüğümde kızgın olduğunu biliyordum."
Ağustos ayında 5 milyon sterlin bonservis bedeliyle Stoke City'e transfer olan milli futbolcumuz Tuncay Şanlı Premier League'de geride kalan 12 haftanın ardından henüz takımı adına bir lig maçında sahaya ilk 11'de çıkabilmiş değil.
Bu olay karşısında Stoke taraftarlarının tutumu ise Tuncay'ın lehinde oldu. İnternette taraftar forumlarında Pulis'in kararını tartışan İngiliz taraftarlar maçı yanlış oyuncu değişiklikleri yüzünden kaybettiklerini söylerken, Tuncay'ın bu hareketin ardından Ocak ayında ayrılması konusunda yaşadığı tedirginlikleri birbirleriyle paylaştı.
Tuncay ise henüz konuyla ve verdiği tepkiyle ilgili olarak bir açıklama yapmamış durumda.
Sporx
Dave Kitson gibi yavaş olan adamı çıkarmaktansa Tuncay gibi hızlı adamı çıkarmak saçmalıktır. Madem 10 kişi kalıyosn ileride hızlı adam bırak. Uzun top atarsın - ileride pres yaparsın. Kitson ne yapar hiiç. Gelen topları indirsin sağa sola. Yanında adam olmadıktan sonra ne işe yarar.
Sonucta ister iyi ister kotu olsun bir futbolcuyu 6-7 dakika sonra oyundan cikarmak yanlistir ve etik degildir.
Var bir şeylerde kokusu çıkar yakında..
So what?
Saike
avrupada türk ayrimciligi yapildiginin en büyük kanitidir baska bir aciklamasi yoktur
"Dave Kitson'u oyundan alsaydım bu sefer o hayal kırıklığı yaşayacaktı."
Bu adama sanırım ilk 11 çıktı sahaya.Onu alsa neden hayal kırıklığına uğrasın.Hadi uğradı diyelim Tuncay'dan daha mı çok hayal kırıklığı yaşayacaktı ?
Tuncay takım seçimini çok yanlış yaptı bana göre. Stoke City'e gitti orada bile ilk11 oynamıyor, ve bu gibi bir olayla karşılaşıyor. Değerinin bilindiği Middlesbrough da kalması daha akıllıca olurdu bana göre.
Bu ayrımcılık dediğiniz olay neden Tugay'a yapılmadı ?
Allah Allah bu konuyu ben mi açmısım![]()
Tabi uyruğuda önemli...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Şuan kendimi tuncay ın yerine koyunca benim bile gururuma dokundu ki Tuncay gerçeğini yaşadı
Football is simple,but Football Manager is not
Yapmayın Allah aşkına Tugay'da Türk, Tuncay'da Türk. Eğer istememezcilik olsa idi Tugay'a da zamanında yaparlardı. Tuncay ile hoca arasında bir sorun var ise böyle bir şey yapmış olabilir. Yoksa 4 dakika oyuna giren oyuncu neden çıksın ki ? Orada 87 dakika koşmuş, yorulmuş bir oyuncu çıkarmak varken . .
Bu arada şöyle bir şey de var. Teknik direktör gol yemeyeyim, stoper alayım diye Tuncay'ı çıkartıyor ancak 90. dakikada yediği gol ile 2-1 mağlup oluyor. . .
ben sadece tahmin yürüttüm..herşey olabilir..
apaçık teknik direktör yanlışıdır bu...
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
tuncay bi cok farklı mevkide oynayabilen birisi yani maca 11de baslamıs herhangi bi oyuncuyu sag acık sol acık forvet farketmez yani birini cıkart işte arkadas yeni aldıgın adamı cıkartırsan o oyuncu hangi ülkeli olursa olsun küser hocaya ve bence mütevazi kadrolara sahip takımlarda 5 milyon poundluk bi oyuncuyu küstürmek kaybedilecek 1 puandan cok daha önemlidir.ki yine alamadılar 1 puan bu da ironi işte...
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Milan'ın işine geliralıştı onlar satıp geri almaya
gönderirler iyi bir bonservisle, seneye 5'te 1 fiyatına geri alırlar![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
City hala reklam peşinde . .
liverpool saçma sapan bir penaltıyla haksız bir şekilde 1 puanı hanesine yazdırdı.
http://www.sporx.com/sxtv/?frm_id=13072
Egerki City Ronaldinho`yu alsada Ronaldinho Premier Lig topçusu degil..![]()
Bu sezon bizim için bitti sayılır.Şampiyonlar ligi şansımız bile yok diye düşünüyorum.
Uefa'yı alırız artık![]()
İtalyan medyasına göre, Milan'ın forvet oyuncusuyla Tottenham Hotspur yakından ilgileniyor...
İngilterePremier Ligi takımlarından Tottenham Hotspur, ocak ayında Klas-Jan Huntelaar'ı renklerine bağlamak için harekete geçmeye hazırlanıyor.
Tuttomercatoweb'e göre Londra ekibi Hollandalı golcü için 15 milyon avroyu gözden çıkardı. Tottenham geçtiğimiz transfer döneminde de Huntelaar için girişimlerde bulunmuştu.
Sezonun geride kalan bölümünde henüz gol atamayan 25 yaşındaki golcünün Milano'da mutlu olmadığı ve takımdan ayrılmak istediği yönünde spekülasyonlar yapılıyor.
Milan'ın Tottenham forması giyen 20 yaşındaki Gareth Bale'i takip ettiği ve ocak ayında Galli futbolcuya karşılık bir miktar para ve Huntelaar'ı önerebileceği medyaya yansımıştı.
Ancak, Galliani'nin daha önce yaptığı açıklamalar ise bu transferin zor olacağını gösteriyor. İtalyan futbol adamı, teknik kadroya transferde çok aktif olunmaması yönünde uyarılar yapmıştı.
Bu sistemsizlik içerisinde çok da bir şey beklemiyordum zaten Klaas'tan.Fakat yinede en kısa zamanda kendisini kanıtlaması gerekiyor.Yoksa Hollanda'ya dönüş yolu kendisine gözükecektir..
So what?
Saike
Huntelaar ingilterede oynayamaz.Eski formunun çok gerisinde.Umarım düzelir..
Huntelaar geri dönmeli Hollanda'ya![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Sezon basında dedim Benitez ve bu kadro yapısıyla olmaz...
Acilen Benitez in gitmesi gerekiyor...