1 ile 30 arası toplam 52 sonuç

Konu: Kazım Kazım

Hybrid View

Quote Originally Posted by S4mp1y0N View Post
    bitiricilik düşürülüp ( son vuruşları 12'yi haketmiyor, şuursuzca abanıyor toplara)

cesaret ( kalabalığa dalabiliyor, top rakipteyken korkusuzca müdahaleler yapıyor, çoğu kez faul yapıyor )

topsuz alan ( pozisyona girmekte sıkıntı çekmiyor, attığı goller de bu özelliği ile alakalı, hatta kaçırdıkları attıklarından daha çok )

güç ( servet'i, gökhan'ı epey yıldırdı gs maçında. onun dışında zaten kazım fiziği ile topu saklıyor, kendi yere bırakmadığı sürece kolay kolay da yıkılmıyor )

çalışma azmi ( önceye göre çok daha çalışkan bir görüntüde. gökhan'a yardıma geliyor, daum bu konuda kazım'a kesinlikle birşeyler kattı. dün de çok iyi presler yaptı leo franco'yu zor durumda bıraktı )

hızlanması makul olmuş ama sanki kazım daha hızlı gibi.. aralara koşular yaptığı maçlar var.. 15 olabilir hızı bence..

ca 135-137 civarı, pa 153-155 civarına çıkarılabilir.
    arkadaşım bence yanılıyorsun cunku eger arastırmacılarımız work rate ı arttırırsa Kazım daha fazla defansa yardım eder daha cok geri doner..Fakat gercek hayatta tam tersi Gökhan Gönül'e hıc yardım etmıyor..Hatta bu yuzden Gokhan Gönul daha cok gerıde cakılı kalmak zorunda kalıyor..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bnmv View Post
    arkadaşım bence yanılıyorsun cunku eger arastırmacılarımız work rate ı arttırırsa Kazım daha fazla defansa yardım eder daha cok geri doner..Fakat gercek hayatta tam tersi Gökhan Gönül'e hıc yardım etmıyor..Hatta bu yuzden Gokhan Gönul daha cok gerıde cakılı kalmak zorunda kalıyor..
    kazım geçmişe göre bu konuda kendisini geliştirdi.
    daha savaşçı oynuyor, sağ kanatta oynadığı zamanlarda gökhan'a yardıma da geliyor..

iyi izleyememişsiniz bu yıl kazım'ı.

gözle görülür gelişmeler var kendisinde.
    tabi önemli olan bu çizgisini devam ettirebilmesi.

Mesaj Yetkileri