-
"Bu ülkede adalet var"
Ve söz Karaman'da! Ankaragücü'nde yaşanan şok gelişmelerden sonra sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Hikmet Karaman sıcağı sıcağına yaşananlara NTVspor'da yayınlanan 'Spor Servisi' programında cevap verdi.
Karaman şunları söyledi: "İdare tarafından futbolculara telefon edilerek antrenman saatinin 18:00'e alındığını söyediler. Buraya geldik, masör yok, malzemeci yok, soyunma odaları kapalı. Burada yalnızca 7 oyuncu geldi. Onlarda soyunamadıkları için antrenmana çıkamıyorlar. Gelen oyuncular içinde Ankaraspor'dan gelen 1 tane oyuncu yok, o dikkatimi çekti. Tabii Ankaragücülü bazı oyuncular da yok. Şu an noter çağırdım, hatta bir noter çağırdım yakından o noter gelmedi. Başka bir noter çağırdım geliyor. Yönetimden bana işi bırakmanı istiyoruz yönünde bir şey gelmedi. Yalnızca Kasımpaşa maçından sonra yöneticilerden Nadir Koç yanımıza geldi, sohbet ettik. Çok anlayışlı bir şekilde bizi dinledi ve hiç bir şey söylemeden gitti. Pazar akşamı tesiste kaldım ve hiç bir yere gitmedim. Bugün de antrenman olduğu için tesislere geldik. Dolayısıyla böyle bir olayla karşı karşıyayız. Kaptan Hürriyet'in bazı oyuncuları arayarak antrenman saatinin söylediğini duyduk.
Karaman tazminatı ile ilgili olarak şunları söyledi: "Yönetim kurulu teknik direktörün müsadesi olmadan hiç bir futbolcuya ceza veremiz gibi maddeler var. Bir teknik direktörün rahat çalışması için gerekli maddeler var. Çok abartılacak bir durum yok. Ben Ankaragücü'ne gelirken bir yönetim kurulu ile anlaştım. Bugün bu olaylarla karşı karşıya kaldım, keşke bu olaylar olmasaydı. Bu ülkenin Cumhurbaşkanı, Başbakanı var, Türkiye Futbol Federasyonu var, bu ülkede adalet var. Kalbim çok kırık, göreve hangi şartlarda geldiğim ortada. Biz bu takımı ligde tuttuk."
Sporx
Teknik direktör kovmanın da bir yolu yordamı vardır. Eğer teknik direktörü kovacaksan sözleşmedeki şartları yerine getirirsin veya geçer karşılıklı oturursun, anlaşmaya çalışırsın. Beğeniriz veya beğenmeyiz Hikmet Karaman'ın sabah tesislerde düştüğü durumu düşünecek olursak Ankaragücü yönetiminin yaptığı büyük ayıptır.
Mesaj Yetkileri