-
Utanç verici bir maç ve utanç verici bir açıklama. Yazık,gerçekten yazık.
Bir basketbol karşılaşmasında yaşanmaması gereken olaylar. Futbol taraftarı basketbol salonuna girince böyle oluyor malesef.
Açıklama çok güzel ,bir bayan taraftar el kol hareketi yaptı sonra olaylar başladı.Fenerbahçeli basketbolcuların suçu ne? Sahaya inen kendini insan sanan bir kaç şimdi bir şey söylerdim ama isimlendiremeyeceğim tiplerin yaptıkları şeyler ne. Biraz mantıklı olun,bir şey yanlışsa illa kendi takımınız diye savunmayın.
Ha bu maçın rövanşı olsa aynısının farkı olmazdı. Çünkü bizdeki zihniyet bu ve hiç bitmez.Onlar bize şu sene şunu yapmıştı,siz bu maçta bize bunu yapmıştınız böyle sürer gider.
İnsan müsveddelerini savunmayı bırakın da artık şu acı tabloya bir bakın. Oyuncular dövülüyor, ortam öyle aciz bir durumdaki sözde bayanın tarafına koşanlar nedense basketbolcu kovalıyolar ve linç olunsalar kurtaracak kimsenin durumu yok. Çocuklar kendilerini savunuyor,bazıları sinirden kendilerini tutamıyor suç oluyor.
Yapmayın etmeyin.
Beni en çok yaralayan benim yöneticimin her şeyi tek taraflı görüp beyanat vermesi. Evet sayın Şardan o Basketbolcu tribüne çıktı da taraftar yumrukladı değil mi, yani hiç büyük bir tehlikeyle karşılaşmadı. Sadece bir bayan el hareketi yaptı,bir basketbolcu taraftara yumruk attı, olaylar böyle oldu.Yazık gerçekten çok yazık.
Bunu her büyüğün sahasında göreceğiz bir gün doğru bir yönetici ya da başkanın çıkıp da ben böyle yapan taraftarımdan utanıyorum,onlar adına herkesten özür dilerim , böyle devam ederlerse sahaya seyirci gelmesin istemiyoruz demediği sürece. Bir gün kan dökülecek öyle akılları başlarına gelecek.O zamanda gelir mi bilemiyorum.
Dünkü maçı kazandığımız için sevinmiyorum, böyle bir maçı kazandığımız için kimse sevinemez zaten. Kepazelik.
Bunların hepsi malesef taraftarların gruplaşmasıyle başladı. Yok Çarşı yok Teksas yok UA yok Genç Fenerbahçeliler. Eskiden ne kadar güzel tek taraftar vardı, şimdi işin içine bir sürü şey giriyor malesef. Gerçek taraftarlığı özlüyorum.
Mesaj Yetkileri