Quote Originally Posted by sasa16 View Post
Adam fenerin kadroyu baştan aşşağıya yazmış hiç mi bir oyuncu uymaz o dizilişe
Adam? Biraz edepli konuşmayı denesen diyorum? Karşında mahalle arkadaşın ya da askerlik arkadaşın yok, klavyeni topla

Bir ikincisi, çok mu bildiğni sanıyorsun? Çok biliyorsan buyur sen de paylaş, ben burda bir paylaşım yapmışım ve sen bunu beğenmesen bile SAYGI DUYMAK ZORUNDASIN.En azından bir teşekkürü es geçmeyeceksin, ayrıca hangisi uyumsuz? Hepsi de bölgesinin adamı? Çok bilmiş gibi konuşmaktan çok icraata geçse bazı şeyler ne güzel olur dimi Mr.Pedant?

Quote Originally Posted by nannar View Post

bu örnek iyi olmamış bence eğer bu oluyorsa tüm forvetler oynar yaww o posizyonda

emeğine sağlık,deneyen arkadaşlar yorumlayacaktır Yalnız diziliş konusunda bir yorumum olacak... Taktikte kilit adam DMC olacaktır...DMC kötü ise dğer 10 oyuncunuz iyi de olsa bu taktikle felç olursunuz... Yani transfer bütçenizin tamamını oraya harcayabilirsiniz bence Eğer oraya sağlam bir adam koyarsanız diğer bölgeler iyi kötü Guiza ile falan idare eder
Oyunun en iyi forvetlerinden Güiza ya Ayrıca tabii DMC çok önemlidir diğer her bölge oyuncusu gibi.

Quote Originally Posted by 06kartal View Post

taktik için çok teşekkür ederim ilk üç maçımın ss'lerini gönderiyorum maçları oynadıkça ss'leri gönderecem
Ben teşekkür ederim taktiği denediğin için, diğer maçlarının sonuçlarını da bekliyorum..

Quote Originally Posted by mesutc28 View Post
Paylaşım için teşekkür ederim gardaş.
Rica ederim, hepimiz gardaşız.