1 ile 30 arası toplam 80 sonuç

Konu: izmer 96 v1 ,Hocam Arrigo Sacchi , Attractive Football

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by CanPolat7 View Post
    kardes .. bende man city ile kariyer acmayi düsünüyorum .. ve bu taktigi kullanacagim .. deplasmanda maclarinda'dami mi kullandin bu taktiGi .. ??? .. transfer olarak'da kimleri tavsiye ederSin ...
    ewet surekli bu taktigi kullandim asistani hic dinlemedim tottenhamla 21 mac sonunda 4 puan farkla liderim suanda
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Castlevania View Post
    Lig Kupası , İngiltere Premier Ligi Şampiyonluğu ve Şampiyonlar ligini aldım bu taktikle, bir tek FA Cupda oldukça şanssız bir kura ile saf dışı kaldım. kadrom tabi ki çok büyük bir etken ancak daha önceki taktiğimle bu sonuçları alamamıştım, ayrıca önemli bir husus "İzmer"nde yukarıda belirttiği gibi kriterlere uyan oyuncular kullanırsanız çok daha iyi sonuçlar alabilirsiniz.Taktiği İndirmeden önce, taktiği kullanmanın sonucu olarak lig tablom ;
    100 gol atip 28 gol yemissin gayet iyi bir istatistik fakat manchester utd nin kadrosu zaten cok iyi onunda etkisi var
    Last edited by izmer96 : 17.Kasım.2009 at 02:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri