Quote Originally Posted by hercai87 View Post
"gungorbdk" Kardeşim bırak sen 2 tane 512 lik RAM düşüncesini direk onların yanında 1 tane DDR2, 2 GB lık RAM al, kingston aldım geçen hafta sadece 85 lira ve oyun dehset hızlandı + 3d maçları çok rahat izleyebiliyorum toplam ram im suanda 2.5GB oldu eski 512im le beraber...
4 lig small database le açık ve takır takır herşey
mutlaka 1GB yada 2GB al, uğraşma 512liklerle sakın çok büyük parasal fark yok sen yinede araştır göreceksin!!!

Bazı işlemcilere çiftli ram taktırmak gerekiyor, yoksa uyumsuzluk oluyor tek ram taktırdığında. www.crucial.com/ sitesinden hangi ram ile upgrade edebileceğini test edip öğrenebilirsin.

Ben de birşey sorayım. Benim notebook'ta 2 x 512mb 533 mhz ram var ama vista yüzünden sanırım çok kasıyor. Özellikle virüs programı ve update çıktığında maç ekranı 2 saat açılmıyor. 2gb'a çıkartmaya karar verdim 2x1 gb almayı düşünüyorum(2 slot var)

İstanbul'da ram alabileceğim güvenilir bir mağaza söyleyebilir misiniz? Kadıköy-Beşiktaşta, Yazıcıoğlu ya da Sinanpaşa'da olabilir, buralarda ya da yakınşlarda varsa güvenilir bir yer düşünebilirim