Sayfa 5 / 18 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 521 sonuç

Konu: Oyuncu Tartışma Platformu

Quote Originally Posted by notformoney
    bu antrenman programı kimde ve nerden indire bilirim varsa paylasırsanız cok sevinirim
    ya şimdi bende merak ettim hangi antreman programı bu??

2. Default

Quote Originally Posted by nekop
    arkadaslar evra ile yılsonu için anlastım fakat arkadasım bana benim oyunda hic bisey yapamadı sezon sonu sattım dedi sizde nasıl oynuyor ona göre yeni bi oyuncuyla daha anlasıcam

2012 de milanda harikalar yaratıyor.En pahalı oyunculardan biri.Ben ne zaman milanla oynasam bütün highlightstaki atakları kesiyo.Harika oyuncu

Quote Originally Posted by mummy
    neymiş bu adam ya 2009 dayım 17 yaşında takımdan ümit karanı 18 yaşında necatiyi 19 yaşında yeni transfer ronaldoyu sildi attı ınanılmaz goller atıyor ...
    ama eksığı sadece tek forvet oynatırsan ... bundan sonra vazgeçılmezlerımden bırısı bu oyuncu
    bayernde bile takır takır oynadı bende. Ama bir dünya starı beklemeyin. Oyunda tuncay ve nihat gerçek dünyastarları

"Christian Alvarez" arkadaşlar bu adamı kesinlikle alın, river plate de oynuyo oyunun en yetenekli en inanılmaz defansı, müthiş bi adam, oyundaki en iyi defans ortalamalarına sahip, asla geçit vermiyo tek handikabı boyunun kısa olması 1.75, ama hava hakimiyeti süper cannavaro fln gibi, yanına uzun boylu bi adam alın defansınız muhteşem olur..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Valla ben hangi takımı alırsam alayim bu adamı ne zaman transfer etmek istesem edemedim.Sanırım ilk sezonda bu adamı almak imkansız.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2006
    Yer
    antalya

mülayim erdem

bu sezon 47 gol 14 asist 14 m.a

bu sezon çook iyi oynadı.atığı golde inanılmaz.ama a takımda bu performensı gösterirmi diye şüpeliyim.sizde a takımda da böyle oynayabilirmi

fotoyu koyamadım

Quote Originally Posted by sergenNn
    ya şimdi bende merak ettim hangi antreman programı bu??
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=4596 buyrun

Exclamation acele kanat oyuncuları

Arkadaşlar acele hem sağ hemde solda oynayan hız ve bitiriciliği yüksek olan kanat oyuncuları söylermisiniz

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

simao we santana

oyuncu platformuna talıyorum böyle 100lerce oyuncu var bulabileceğin

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

daha once yazıldı mı bilmiyorum bu oyuncular ama ben ekliyeyim.
    Fabio Santos (D/WB/M L) Brezilya U21 den bulmustum, super arkakanat
    E. Ratinho(D/WB/M R) Brezilya U21 den bulmustum, super arkakanat
    Rafinha(AM/F RC) Brezilya milli takımında yine ve sağ ve ilerde oynayabiliyor.
    Diego Souza (DMC) alın size yetenek
    E. Farias (ST) iyi bir golcü

bu yazdıklarım ucuz değil, iyi takımlara giderler. (FB, BJK, GS alabilir)

FB için Zigic nası bi forvet....cavenaghi mi zigic mi yoksa daha yetenekli ve genç birimi...Haa bide aruone Kone mi ne vardı ktampala falan bunlar genç ama yabancı sınırlaması ve Anelkadan vazgeçemem yani 1 forvet alıcam ama hangisi kararsız kaldım...Tşk.

ya arkadaslar anelkanın yanına iyi bi yerli forvet var mı ilk sezon için yoksa sonradan tevfik,caner falan super oluyo
    eger yabancı alırsam da sag kanata yabancı alamıyorum cunku fenerde dl ve dr de yok oraya da yabancı aldım
    ayrıca tuncayın sözlesmesini uzatan war mı adama dunyaları versen de nafile iki sezon sonra gidiyo
    bi de ikinci lig olarak italyayı sectim ben hangi oyuncuya el attıysam en az 7-8 klup pesine dusuyo bu yuzden oyuncu bana gelmiyo ancak shortlist ten cıkartırsam teklif yaptıktan sonra bana geliyo bu konuda bi cozumunuz war mı

Default yardım ederseniz sevinirim

arkadaşlar kim kallström(rennes) ve rafinha(schalke 04) bunlar nası oynuyoo hiç transfer aden oldumu...

herkez fredy adu dedi ama transfer ettim adam 30 maçta 7 asist yaptı 1 gol attı bende anlamadım bundan birşey hasan sas ı satıp yerıne bunu almıştım hasan sası arar oldum şimdi.

Exclamation Burak Yİlmaz

GerÇek Te Bjk Ye Gİden Bu Adam Fm 2006 Da Da Bİ SÜper Çok Gol Atiyor Alin 1. Sene Paf Takima Alin 2. Sene Kİralik GÖn. 3. Sezonda 40 GolÜ Bulur İstersenİz BÜyÜk Bİ Takim Da DeĞİlsenİz İlk 11 Dede Oynatabİlİrsİnİz Her Sezon

deneriz 3. sezondayız beşiktaş satarsa alır deneirz şu anda beşiktaşda

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

bende aLdım beşiktaşa ikinci sezonunda manyak geLişti adam kafa ve son vuruşLar iyi orta takımLarda çok daha fazLa iş yapar.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bi bakıcam.

Nesil
    2006
    Yer
    Ölümüne BulancaK

bakalımk nasılmışş..umarım dediğiniz kadar iyidir..

Quote Originally Posted by SaMaNYoLu
    herkez fredy adu dedi ama transfer ettim adam 30 maçta 7 asist yaptı 1 gol attı bende anlamadım bundan birşey hasan sas ı satıp yerıne bunu almıştım hasan sası arar oldum şimdi.
    Bende basta fazla beğenmiyodum ama yaşı ilerleyince çok iyi bi oyuncu oluyo....Genç daha zaman tanıman lazım yani...Saygılar.

tanıyoruz zamandan çok ne var biz genciz o genç

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya yıldıray'ı fenere aldım kendi yerinde oynayamıyo(alex yüzünden) mr oynatıyom yedeği yasin karaça var kimi tercih edeyim??

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

arkadaşlar gladbachta eugen polanski diye bi adam var dikkatimi çekti deneyen var mı almayı düşünüyorum da

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by uguryasin
    ya arkadaslar anelkanın yanına iyi bi yerli forvet var mı ilk sezon için yoksa sonradan tevfik,caner falan super oluyo
    eger yabancı alırsam da sag kanata yabancı alamıyorum cunku fenerde dl ve dr de yok oraya da yabancı aldım
    ayrıca tuncayın sözlesmesini uzatan war mı adama dunyaları versen de nafile iki sezon sonra gidiyo
    bi de ikinci lig olarak italyayı sectim ben hangi oyuncuya el attıysam en az 7-8 klup pesine dusuyo bu yuzden oyuncu bana gelmiyo ancak shortlist ten cıkartırsam teklif yaptıktan sonra bana geliyo bu konuda bi cozumunuz war mı
    ayni sorun alextede var hicbir teklifi kabul etmiyor.

arkadaslar bi sag kanat lazım bana turk olacak bide mr olsa iyi olur kaliteli olsun 17 milyon ytlbile veririm

Quote Originally Posted by Omerdinho
    ayni sorun alextede var hicbir teklifi kabul etmiyor.
    Bende oyunu ilk açtığımda beğendiğim futbolcuların sözleşme tarihlerini uzattım...Alex kabul etti ama tuncay malesef.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ozon
    arkadaslar bi sag kanat lazım bana turk olacak bide mr olsa iyi olur kaliteli olsun 17 milyon ytlbile veririm
    türk olarak düşünürsek okan buruk ve hamit altıntop war
    ben hamiti tercih ederdim

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Mehmet Yozgatliyi dene olmazsa kemal arslan hem sagda hem solda oynayabiliyor

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ben de galatasaray ile oynuorum ortasahada taktigim dogrultusunda biraz eksik war ozellikle atak yonu olup aynı zamanda playmaker gorevi yapabilecek basko balaban ve walter baseggio arasında kararsız kalıorum sizce ne yapmalıyım ...

Nesil
    2006
    Yer
    ali sami yen, izmir

VOROBEY, eusebio, MOUTİNHO, ü.davala, srna, esquerdinha, fernandinho, KAVİEDES, liedson, özgürcan, ugur uçar, gladstone, iakovenko...

kaviedes ve vorobey harika oynuyolar!!!

Sayfa 5 / 18 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon

Mesaj Yetkileri