ya şimdi bende merak ettimOriginally Posted by notformoney
hangi antreman programı bu??
ya şimdi bende merak ettimOriginally Posted by notformoney
hangi antreman programı bu??
Originally Posted by nekop
2012 de milanda harikalar yaratıyor.En pahalı oyunculardan biri.Ben ne zaman milanla oynasam bütün highlightstaki atakları kesiyo.Harika oyuncu
bayernde bile takır takır oynadı bende. Ama bir dünya starı beklemeyin. Oyunda tuncay ve nihat gerçek dünyastarlarıOriginally Posted by mummy
"Christian Alvarez" arkadaşlar bu adamı kesinlikle alın, river plate de oynuyo oyunun en yetenekli en inanılmaz defansı, müthiş bi adam, oyundaki en iyi defans ortalamalarına sahip, asla geçit vermiyo tek handikabı boyunun kısa olması 1.75, ama hava hakimiyeti süper cannavaro fln gibi, yanına uzun boylu bi adam alın defansınız muhteşem olur..
Valla ben hangi takımı alırsam alayim bu adamı ne zaman transfer etmek istesem edemedim.Sanırım ilk sezonda bu adamı almak imkansız.
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
mülayim erdem
bu sezon 47 gol 14 asist 14 m.a
bu sezon çook iyi oynadı.atığı golde inanılmaz.ama a takımda bu performensı gösterirmi diye şüpeliyim.sizde a takımda da böyle oynayabilirmi
fotoyu koyamadım
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=4596 buyrunOriginally Posted by sergenNn
Arkadaşlar acele hem sağ hemde solda oynayan hız ve bitiriciliği yüksek olan kanat oyuncuları söylermisiniz
simao we santana
oyuncu platformuna talıyorum böyle 100lerce oyuncu var bulabileceğin
daha once yazıldı mı bilmiyorum bu oyuncular ama ben ekliyeyim.
Fabio Santos (D/WB/M L) Brezilya U21 den bulmustum, super arkakanat
E. Ratinho(D/WB/M R) Brezilya U21 den bulmustum, super arkakanat
Rafinha(AM/F RC) Brezilya milli takımında yine ve sağ ve ilerde oynayabiliyor.
Diego Souza (DMC) alın size yetenek
E. Farias (ST) iyi bir golcü
bu yazdıklarım ucuz değil, iyi takımlara giderler. (FB, BJK, GS alabilir)
FB için Zigic nası bi forvet....cavenaghi mi zigic mi yoksa daha yetenekli ve genç birimi...Haa bide aruone Kone mi ne vardı ktampala falan bunlar genç ama yabancı sınırlaması ve Anelkadan vazgeçemem yani 1 forvet alıcam ama hangisi kararsız kaldım...Tşk.
ya arkadaslar anelkanın yanına iyi bi yerli forvet var mı ilk sezon için yoksa sonradan tevfik,caner falan super oluyo
eger yabancı alırsam da sag kanata yabancı alamıyorum cunku fenerde dl ve dr de yok oraya da yabancı aldım
ayrıca tuncayın sözlesmesini uzatan war mı adama dunyaları versen de nafile iki sezon sonra gidiyo
bi de ikinci lig olarak italyayı sectim ben hangi oyuncuya el attıysam en az 7-8 klup pesine dusuyo bu yuzden oyuncu bana gelmiyo ancak shortlist ten cıkartırsam teklif yaptıktan sonra bana geliyo bu konuda bi cozumunuz war mı
arkadaşlar kim kallström(rennes) ve rafinha(schalke 04) bunlar nası oynuyoo hiç transfer aden oldumu...
herkez fredy adu dedi ama transfer ettim adam 30 maçta 7 asist yaptı 1 gol attı bende anlamadım bundan birşey hasan sas ı satıp yerıne bunu almıştım hasan sası arar oldum şimdi.
GerÇek Te Bjk Ye Gİden Bu Adam Fm 2006 Da Da Bİ SÜper Çok Gol Atiyor Alin 1. Sene Paf Takima Alin 2. Sene Kİralik GÖn. 3. Sezonda 40 GolÜ Bulur İstersenİz BÜyÜk Bİ Takim Da DeĞİlsenİz İlk 11 Dede Oynatabİlİrsİnİz Her Sezon
deneriz 3. sezondayız beşiktaş satarsa alır deneirz şu anda beşiktaşda
bende aLdım beşiktaşa ikinci sezonunda manyak geLişti adam kafa ve son vuruşLar iyi orta takımLarda çok daha fazLa iş yapar.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
bi bakıcam.
bakalımk nasılmışş..umarım dediğiniz kadar iyidir..
Bende basta fazla beğenmiyodum ama yaşı ilerleyince çok iyi bi oyuncu oluyo....Genç daha zaman tanıman lazım yani...Saygılar.Originally Posted by SaMaNYoLu
tanıyoruz zamandan çok ne var biz genciz o genç![]()
ya yıldıray'ı fenere aldım kendi yerinde oynayamıyo(alex yüzünden) mr oynatıyom yedeği yasin karaça var kimi tercih edeyim??
arkadaşlar gladbachta eugen polanski diye bi adam var dikkatimi çekti deneyen var mı almayı düşünüyorum da
ayni sorun alextede var hicbir teklifi kabul etmiyor.Originally Posted by uguryasin
arkadaslar bi sag kanat lazım bana turk olacak bide mr olsa iyi olur kaliteli olsun 17 milyon ytlbile veririm
Bende oyunu ilk açtığımda beğendiğim futbolcuların sözleşme tarihlerini uzattım...Alex kabul etti ama tuncay malesef.Originally Posted by Omerdinho
türk olarak düşünürsek okan buruk ve hamit altıntop warOriginally Posted by ozon
ben hamiti tercih ederdim![]()
Mehmet Yozgatliyi dene olmazsa kemal arslan hem sagda hem solda oynayabiliyor
ben de galatasaray ile oynuorum ortasahada taktigim dogrultusunda biraz eksik war ozellikle atak yonu olup aynı zamanda playmaker gorevi yapabilecek basko balaban ve walter baseggio arasında kararsız kalıorum sizce ne yapmalıyım ...
VOROBEY, eusebio, MOUTİNHO, ü.davala, srna, esquerdinha, fernandinho, KAVİEDES, liedson, özgürcan, ugur uçar, gladstone, iakovenko...
kaviedes ve vorobey harika oynuyolar!!!![]()
![]()