Fm 2010 oynamadım, ama önceki Fm serilerini baz olarak bunun bencede bir sorun olduğu varsayılabilir. Kodlaması nasıl yapılmış bilmiyorum ama bu bahsettiğiniz sorun benimde ilgimi çekmişti zamanında. En basit örneği, bazen bir maçı 10 kez (abartmıyorum belki daha fazla) tekrardan oynamama hatta bende bi yanlış vardır diye, yedek antranöre oynatarak denememe rağmen inatla kazanılamıyor. 1. takım pendik spor 2. takımda barcelona olursa bu mantıklı olur ama. 1. takım gs-fb-bjk 2. takımda dünyadaki hangi takım olursa olsun 10 kere maç oynarsa eminim bariz beraberlikler ve galibiyet çıkacaktır. Ama fm' de bazen öyle kitlenmeler oluyorki, fb-gs maçlarında bile kaçkere başlatırsanız başlatın biri diğerine üstünlük kuramıyor. anca artık bilmem kaçıncı denemede.

Not : Bu sorunu Cm 2010' da aşmışlar (Cm fanatiği filan değilim övmek için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın) Eski günlerin hatırına cm 2010 oynuyorum fm2 in türkçesi çıkana kadar. Ve Galatasaray' la öyle save al kapat aç yapmadan (tamam 1-2 kere yapmış olabilirim ) şampiyonlar ligi kupası aldım, ha bu çokmu mantıklı demeyin, 3 sezon üstünemi ne hayvan gibi özellikli adamlar alarak yani nihayetinde elimdeki kadronun kullanılırsa alma kabiliyeti vardı ve aldım.