1 ile 30 arası toplam 120 sonuç

Konu: Tufan Görünümlü Cemal!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Mr. Cool View Post
    Arkadaş şu derbiyi kaybetseydik bunlar ortaya çıkacakmıydı acaba.Ne bekliyorlar derbiyi felan hükmen mağlup mu sayılmamızı.Versinler Cemal'e bi 5 maç daha yeter.Cemal'in oynadığı maçları hükmen mağlup sayılması felan filan geçelim onları...
    Bu komik olmuş işte, Galatasaray maçında Alex cezalı olmasına rağmen oynasa ve Fenerbahçe maçı kazansa aynı şeyi mi söylerdin? O zaman Dünyta Kupası Finali'nde cezası nedeniyle oynayamacak olan birisi çıksın oynasın maça, sonra 10 maç men edilsin ama Dünya Kupası'nı kazanmış olsunlar.

Cezalı oyuncu oynatırsan, bu hangi spor müsabakası olursa olsun cezası hükmen mağlubiyettir. Dünya'Nın neresine gidersen git bu durum böyledir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Bu komik olmuş işte, Galatasaray maçında Alex cezalı olmasına rağmen oynasa ve Fenerbahçe maçı kazansa aynı şeyi mi söylerdin? O zaman Dünyta Kupası Finali'nde cezası nedeniyle oynayamacak olan birisi çıksın oynasın maça, sonra 10 maç men edilsin ama Dünya Kupası'nı kazanmış olsunlar.

Cezalı oyuncu oynatırsan, bu hangi spor müsabakası olursa olsun cezası hükmen mağlubiyettir. Dünya'Nın neresine gidersen git bu durum böyledir.
    Konu yine futbol muhabbetine girecek ama söliyim.Verdiğin örnekle bu bir değil.O futbol,bu basket.Biliyorsunuz ki bu konuyu fazla irdelenmezse iki günde rafa kalkar.Ancak niye yalan söliyim kurallar ne derse desin Oyak maçının yada Fenerbahçe maçının sonuçlarının bizim için hükmen mağlubiyet olacağini sanmam.Düşünüyorumda şimdi Fenerbahçe maçını hükmen mağlup olarak değiştirileceğini.Bence Cemal'e para ve maç cezası verirler ve bu konuda kapanır.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben mesajı yazarken Galatasaray'ın açıklamasını görmemiştim, önce yazdığım mesajda olduğu gibi olayın sorumlularının takımla ilişkisi kesiliyor. gerçekten Galatasaray, büyük camiaya yakışan bir açıklamada bulunmuş. Buradan uygulanacak disiplin kuralı ihlallerine de, bu işgüzarlar sebebiyle uyacaklarını anlıyorum.

Quote Originally Posted by Mr. Cool View Post
    Konu yine futbol muhabbetine girecek ama söliyim.Verdiğin örnekle bu bir değil.O futbol,bu basket.Biliyorsunuz ki bu konuyu fazla irdelenmezse iki günde rafa kalkar.Ancak niye yalan söliyim kurallar ne derse desin Oyak maçının yada Fenerbahçe maçının sonuçlarının bizim için hükmen mağlubiyet olacağini sanmam.Düşünüyorumda şimdi Fenerbahçe maçını hükmen mağlup olarak değiştirileceğini.Bence Cemal'e para ve maç cezası verirler ve bu konuda kapanır.
    Niye bir olmasın arkadaşım? Cezalı oyuncu oynatmanın her yerde cezası hükmen mağlubiyettir. Bu değişmez, futbola göre ayrı, basketbola göre ayrısı olmaz.

Konu elbette irdelenecek, çünkü ortada sahtekarlık var, bunu zaten kulüp de kabul etmiş, sen neyi savunuyorsun onu da anlamadım?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post

Konu elbette irdelenecek, çünkü ortada sahtekarlık var, bunu zaten kulüp de kabul etmiş, sen neyi savunuyorsun onu da anlamadım?
    Yapılan bu teknik rezalati inan savunmuyorum.Sadece o cezaların verileceğine inanmadığımı belirttim..
    Ayrıca kulübün açıklamından sonra bir şey demek istemiyorum.Bunu gerçekleştirenler kulüb içinde cezalarını almışlar zaten.Sanırım Dedehayır ve Okan Çevik'de kovulan teknik kadroya dahil.Küçülmeye giden basketbol şubemizde büyük rezillikler yaşanıyor.Burda baş sorumlu Cemal.Derhal kulüp ile olan ilişkisine son verilmeli.

Mesaj Yetkileri