1 ile 30 arası toplam 120 sonuç

Konu: Tufan Görünümlü Cemal!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Tamam da kardeşim bu adamın cezası sizin maçta mıydı yoksa hazırlık maçlarında mı? Hazırlık maçlarında ise orada hükmen mağlup sayılırız, niye derbide mağlup sayılıyoruz? Ve cezası hazırlık maçlarında olan bir adam hazırlık maçlarında oynadı diye nasıl ligden düşürülüyoruz?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Tamam da kardeşim bu adamın cezası sizin maçta mıydı yoksa hazırlık maçlarında mı? Hazırlık maçlarında ise orada hükmen mağlup sayılırız, niye derbide mağlup sayılıyoruz? Ve cezası hazırlık maçlarında olan bir adam hazırlık maçlarında oynadı diye nasıl ligden düşürülüyoruz?
    1. Hazırlık maçlarında ceza çekilmesi nerede görülmüş?
    2. 5 maç oynamama cezasını hazırlık maçlarında oynamayarak tamamlaması gerekirken o hazırlık maçlarında oynamış.
    3. Yani 5 maçlık oynamama cezasının hepsini tamamlamamış.
    4. Durumu farkeden Oyak, itirazda bulunmuş, basın bunu duymamış, duyurmamış.
    5. Fenerbahçe bu oyuncunun 5 maç cezası olduğunu, oynana da ligin 5. hafta maçı olduğundan, bu oyuncuyu sahada görünce, maç devam ederken (daha galibiyet-mağlubiyet belli değilken) bu konuda itirazını, kendi sebeplerine göre yapmış.

Şimdi Galatasaray Kulübü'nün açıklamasını beklemek en doğrusu. Mutlaka onların da geçerli sebepleri vardır, hem sezon başında kupa maçları vardı, belki orada oynamayarak ve ligin bir kısmında oynamayarak cezasını doldurdu, bunu ben araştırmadım bu nedenle bilmiyorum. Yani kupa maçları da belki hesaba katılmıştır ve hazırlık maçlarının bu nedenle bir önemi yoktur ama yine de hazırlık maçında başka oyuncunun formasını giyip oynaması da ne kadar sportmencedir? Ama eğer bu gelişmeler doğruysa sadece sportmenlik konuşulmaz.

Şimdi öncelikle Galatasaray'ın sonra da federasyonun yapacağı açıklamayı beklemeli. O zaman durum daha da netleşir ve tek taraftan bakmayı bırakmış oluruz. Bekleyelim, gelişmeleri görelim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri