Yalnız Emre de müthiş vurmuş![]()
Yalnız Emre de müthiş vurmuş![]()
Lütfen oyun içinde karşıalştığımız ilginç olayları bu sabit başlık altında kullanalım.
Bu arada Emre çok güzel gol atmış. =)))
Eski serilerde kimi zaman karsilasilan bir durumdu bir cok takimin oyuncuyu istemesi.. Ama kontrati bitiyo diye oyuncuma oyle bir saldirdilar ki; tam 41 takim kontrat onerdi adama!kapanin elinde kalacak
![]()
Yillardir Fmyi en az 2 patch cikmadan oynamamisimdir,su an hala Fm 2009 oynarim ve bu sacmaliklari gormem.Insani oyundan sogutuyor bu hatalar.Bir kerede hatasiz oyun ciksin.
Ve işte görünmez adam Veysel
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Ben değil de sözlükten biri yaşamış.
an itibariyle şöyle bir abukluk yaşadığım oyundur:
efendim çok çekişmeli bir maç içindeyiz*.bir tarafta fenerbahçe bir tarafta arsenal.durum 0-0 gidiyor son dakikalara yaklaşıyoruz. birden bir pozisyon sonucunda kalecimiz volkan demirel sakatlanıyor. oyuncu yerde kıvranırken rakip takım oyuncusu elini kolunu sallaya sallaya gelip gol atıyor. volkan hala yerde olduğundan top yuvarlana yuvarlana ağlara gidiyor.
hakem maçı durdurmadığı gibi golü de sayıyor ve maç kaybediliyor. üstüne üstlük golün tekrarında volkan yerde değil topa uzanıyor fakat kurtaramıyor gözüküyor*. ayıp arsenal böyle de şike yapılmaz ki kardeşim*
ahahahha süper ya.şu oyun zaten hatasız çıktığı gün kimse oynamayacak![]()
Avrupa Ligi yarı final 2.maçındayım..İlk maçı 1-0 kazandım..2.maç'ın normal süresi 1-0 bitti.Uzatmalar 1-0 derken penaltılar..Penaltılarda tur atladığımı sanıyordum ama bir de ne göreyim..
120+1'de Yakubu atmış..Maç raporuna baktım yok.Gol dakikasının üstüne tıklıyorum golden eser yok..
Buda esrarengiz maç;
http://www.2shared.com/file/9133709/...Fenerbahe.html
bencede aykut hakkını ara finale senin gitmen lazım![]()
Birisi hayrına koysun..Bende ne Üyelik nede o kadar İngilizce var..
![]()
penaltılara giden oyunlarla ilgili problem si forumlarında var. Öncelikli fixler listesine alındığı yazıyor. 10.2 için
Demek ki ne yapıp, edip maçı penaLtıLar taşımamaLıyız.![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bu kadar da oLmaz yani maçı +9da bitirdi hakem +7 de gol yedik zaten
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Demiroren Fmde de Gaziantep i zengin yapiyor. 1.9Mlik adami bir sezon sonra 7.25M ye almis
![]()
Denizli kariyerimde başıma gelen bir olay; Ankaragücü'ne Massimo Moratti ve Ekibi yönetici oldu
Gene bu başlık altında Başka bir oyunda Ankaragücü'ne Platini ve ekibi yönetim gurubu olarak gelmişti. Ankaragücü'ne neden torpil yapılıyoroyunda bir bug var sanırım.
Fb yi bende begenmedim. Benim oyunda
1. Gs 80 puan
2. Sivas 68 puan
3. Fb 60 puan almisti.
2. sezon basladi. 3 mac oldu Fb 0 puanla sonuncu siradaGerci ben gsliyim
IStedigi kadar kotu olsun
![]()
Fenerbahçeyle ilk yılımda 8 oyuncum yılın takımına seçildi![]()
Last edited by ulasfb : 18.Kasım.2009 at 18:17
Oyuncum 1 yıl sakatlandı.Kafasını mı kırdı ne oldu böyle ya![]()