1 ile 30 arası toplam 118 sonuç

Konu: Crash Dumps

Hybrid View

http://www.izafet.com/fm08/398936-cr...fer-kesin.html

buradaki çözüm mantıklı gibi geldi denemedim bilmiyorum ama mantıklı gibi duruyo. iş yerinde bile kafayı evdeki oyuna taktıran bi hata olduğu için forum kirliliğine olan katkımdan dolayı kusura bakmayın. diğer hata alan arkadaşlar buldu galiba çözümü ses yok kimseden

Quote Originally Posted by Sysmix View Post
    http://www.izafet.com/fm08/398936-crash-dumps-hatasinin-cozumu-busefer-kesin.html

buradaki çözüm mantıklı gibi geldi denemedim bilmiyorum ama mantıklı gibi duruyo. iş yerinde bile kafayı evdeki oyuna taktıran bi hata olduğu için forum kirliliğine olan katkımdan dolayı kusura bakmayın. diğer hata alan arkadaşlar buldu galiba çözümü ses yok kimseden
    İşe yaradı

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by Countdelafey View Post
    Crash dumps klasöründe 220mblık bır bırıkmeyle karsılastım dusun artık kac tane hata yemısım.
    Quote Originally Posted by S4mp1y0N View Post
    bazen düşünüyorum, ulan diyorum fm'nin ekibinin içinde bir cm ajanı mı var?
    evet evet gizli bir ajan var... CM ve Crash Dumps. bu 'C' bize bir mesaj olmalı. fm'nin sempatisini bu illet hata ile aşağıya çekip, bizi cm oynamaya mecbur bırakacaklar. komplo teorisi üretmekten başka aklıma bişey gelmiyor.
    iyice salağa bağladık iyi mi
    Quote Originally Posted by FieSTaA View Post
    ben o sorunu oyunu kaydetmeden laptobun kapagını indirdiğimde yaşadım.10 sezon ilerlemştim :S
    Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    bu hata % 90 orjinal dışında yüklenilen temadan kaynaklanıyor, bunu bizzat çözmüş bulunmaktayım. Orjinal temaya geçince sorununuz düzelir.
    f.v oyunu orjinal tema ile oynuyorum,roaming kısmı varya hani bende xp varda yok hani;
    orayı boşalttım ve oyuna girdim gene oyundan attı,en son crash dump değilde öbür bi hata vardı adını unuttum onu verdi,bende ctrl altdel le oyundan çıktım.

count. 220 mb mı hangi oyun o fm 1911 mi? ne zamandır biriktiriyon? bende 2 mb olsun fazla bulur silerim ccleaner ı hergün kullanıyorum zaten.o klasörü de hep silerim.
    o oyunu oynamamakta fayda var gibi.

samp. crash dump sadece fm de yok yalnız.windows ta vs. de de vardı sanırım.yani cm le alakası yok.

fiesta 10 sezon mu ben 1 gün,1 maç devam ediyorum sen 10 sezon ilerledin ve kaydetmedin iyi mi

Mesaj Yetkileri