-
İnsanın bunu bile bile yapması için hakikaten süzme olması gerekiyor. Yahu iki Alman takımıyla maç yapıyorsun birinin başında Murat Didin var diğerinin başında da yanlış hatırlamıyorsam Tolga Öngören olması lazım. Resmen gerzeklik başka bir şey değil.
Mehemt Cansun demiş bu işte bir iş var, ne işi var sayın Cansun 15 gün içinde çıkaracaksınız, ortada öyle bir komplo olsa bu kadar beklemezdi zaten merak etmeyin.
Bundan basketbol yöneticilerininde haberi olması çok zor çünkü bizim kuluplerde basketbol yöneticileride futbol ile ilgilendiği için yurtdışı hazırlık maçı organizasyonlarına giden pek yönetici görmedim şahsen ,malesef.
Olayı yapanda teknik heyet olduğuna göre, kulubun anca Tufan ya da Cemal'in itiraf etmesi ile olurdu. Cemal'in direkt böyle böyle ben cezalıyım bana böyle yaptırıyolar haberiniz olsun demezse ki demedi hayatta kimsenin haberi olmazdı.
Bu komplodan öte, teknik heyetin lige iyi başlayamama korkusundan kaynaklanıyor, hazır olmayan bir pivotun maç kondisyonu kazanması çok zordur. Bunlarda aklı sıra böyle bir çakallık yaptılar. Oynatma kardeşim ne olacak, düşündükleri kendileri işte, 3 maç üst üste kötü sonuç falan alırız takım uyum sağlayamaz bizi gönderirler endişesinden başka bir şey değil. Zaten ilk açıklama bunu gösteriyor ,3 sakatımız vardı ne yapacaktık, hazırlık maçında git 100 e 1 yenil, sahaya istersen 4 kişiyi çıkar yanında da sen çık ,kuş kafalı işte.
Bir de kusura bakmasınlar ama beyinsel faaliyetlerinde de bir sorun var bunların.Bunların sadece kovulması değil basketbolun B sinin görüldü yerden binlerce kilometre uzaklaştırılması lazım.
Hangi çağda yaşıyoruz, o eskidendi,80 li yıllarda 90 lı yılların başlarında giderdin yurtdışına bir iki foto muhabiri çekmezse hiç bir şey olmazdı. Şimdi bunun neti var youtube u var ,wapı var 3g si var cartı var curtu var, bir yerden ortaya çıkmazsa diğer yerden ortaya çıkıyor, çok zor bir şey değil, bir kaç gün önce oturduğum yerden yarım saat araştırma yaptım bir sürü delil buldum.
İsterseniz papua yeni ginede bir maç yapın kimsenin ruhu duymaz deyin yine bir yerden bi şey bulursunuz.
Haftaya Divan kurulu olacak, Divan Kurulu sert bir yerdir. Orda Galatasaray Başkanının bile bir hükmü yoktur.
Yok Adnan Polat şunu kazandırmış yok bunu kazandıracakmış bunların hepsi hikaye.Önemli olan Galatasaraylılık olgusudur. Ve o sert konuşmalardan sonra eğer Adnan Polat'ın gitmesi gerekiyorsa ve o yönde bir karar uygun görülürse alem-i cihan olsan kimse onu başkanlık koltuğunda tutamaz.
Mesaj Yetkileri