Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır ?

Voters
45. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

23 51.11%
  • Berabere

2 4.44%
  • Fenerbahçe

20 44.44%
1 ile 30 arası toplam 196 sonuç

Konu: Beşiktaş - Fenerbahçe [13.Hafta]

Hybrid View

Bu zor deplasmandan inşallah 3 puanla çıkacağız inanıyorum.Lugano-Bilica ikilisinin bozulacak olmaları tek endişem.İnşallah Lugano'nun yanında oynayacak Önder ya da Deniz Bilica'yı aratmaz..

İyi maç olsun olaysız bir maç olsun,3 puanla dönelim Başarılar Fenerbahçe'm..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Genel olarak deplasmanda alınacak 1 puan farkı koruma adına iyi olsa da doğal olarak derbi olduğundan taraftar olarak 3 puan istiyoruz. Tabi alınacak muhtemel bir beraberliğe duyulacak üzüntü veya sevinç de ancak maçtan sonra oynanan oyuna göre belli olabilir.

Daum'un bu maçta durdur ve vur planını benimseyeceğini tahmin ediyorum. Yani maça direkt saldırarak başlayan bir Fenerbahçe'den ziyade; topa hakim, bol pas yapan, top rakibe geçtiği anda alan daraltarak en kısa sürede topu kazanmaya çalışan ve ilk 20-25 dakikayı böyle geçiştirerek rakibin ev sahibi olma avantajını kullandırtmayan; gerekli skor yakalanırsa da Güiza, Santos gibi oyuncuları oyuna alarak Beşiktaş'ın risk aldığı dakikalarda hızlı hücumlarla farkı arttırmaya çalışacak olan bir Fenerbahçe bekliyorum. Tabi ki maçın başında herhangi bir taraftan gelebilecek bir gol maçın gidişatını epeyce değiştirecektir. Maç başlarken planlanan herşey tamamen değişecektir.

Daum'un sahaya zorunlu Bilica değişikliği dışında Galatasaray maçının kadrosunu çıkaracağını tahmin ediyorum. Bilica'ya olan güvenim maalesef Önder'e yok. Lugano'nun da 22 saatlik bir yolculuğun ve oynadığı 2 maçın yorgunluğuyla gelecek olması sorun gibi gözükse de Tota yorgunluk dinlemez ve en iyi şekilde işini yapar.

Gökhan--Lugano--Önder--Carlos

Mehmet--Baroni--Emre--Vederson

------------------Alex

-----------------Kazım

Başarılar Fenerbahçe.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri