vallah bende ne editor ne events ne turkçe spiker hiç bişey yok. hatta ne yüz paketi ne logo paketı sadece turksportal verıtabanı guncellestırmesi mevcut bide bulunmayan ligler ekli. özbekistan katar matar vb.

16 maç yaptım, 17. maçta maç içi o lanet taktik butonuna basınca aldım hatayı. kapadım gırdım dvm ettım save lı oyundan. bi süre öle gıdıyo, hiç bi yerde hata çıkmıyo - ki inadına tüm futbolcuları veya managerleri listelettiryorum search kısmından bişey olmuyo- yine tactıcs butonuna bastıgımda o geçiş süresınde hata cıkıyo.tabi bu "bi süre dvm ediyo " derken o süre zarfında da tatıcs butonuna basıyorum bişey olmuyo ama ne zaman çıkıcagı belli değil. herhangı bı takımın taktıgınede baksam kendı takımında olsa maç içi maç dışı farketmıyo hata sadece taktik butonu. yani tactıcle işimiz olmasa tamam dıycemde bu oyunun kalbi orası zaten.

sizin hatalarda nerde çıkıyo ona dikkat ettinizmi beyler? Sİ nin forumlarında da benim gibi aynı hatayı alan bi çok kişi var hatta oyuncu profil kısmınatıklayıp hata alan var. o aradaki geçiş süresi artık ne dir ne boktur afedersiniz çözemedim gitti çıldırıyorum 3 gündür.

oyunu silicem baştan kurucam hard disci bölümlediğim az kullandıgım bi kısma kurucam. ekran çözünürlük olayını söledikleri yere getırıcez bakalım baştan yeni bi kariyere başlıycaz umarım inşallah dinimiz amin.